Neymar blijft geschorst voor drie (!) Europese wedstrijden

19 juni 2019, 15:38

Neymar blijft geschorst voor drie Europese wedstrijden. De Braziliaan verloor zijn beroepszaak bij de UEFA. De straf krijgt hij voor het beledigen van de arbitrage in de achtste finale van de Champions League. Nadat Manchester United Paris Saint-Germain uitschakelde in de Champions League, haald Neymar - zelf geblesseerd - op Instagram hard uit naar scheidsrechter Damir Skomina.

Manchester United kreeg in de slotfase van de wedstrijd in Parijs een strafschop nadat Diogo Dalot de bal op de arm van Presnel Kimpembe schoot. De penalty werd benut door Marcus Rashford, waardoor de Engelsen de laatste acht van de Champions League bereikten. 'Dit was geen strafschop en geen hands. Go f*ck yourself', beet Neymar de arbitrage toe.

PSG en Neymar gingen in beroep, maar blijft de straf dus onverminderd. Dit betekent dat de Zuid-Amerikaan de helft van de groepsfase van de Champions League mist en pas in november weer kan schitteren op de Europese velden. Of dat namens PSG gebeurt, is maar zeer de vraag. Neymar wordt steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een terugkeer naar FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen