Toornstra blijft Feyenoord trouw: "Ben hier niet klaar"

19 juni 2019, 19:03

In navolging van Nicolai Jørgensen heeft ook Jens Toornstra een nieuw contract getekend bij Feyenoord. De dertigjarige middenvelder ligt daardoor nu tot 2022 vast in De Kuip, meldt Feyenoord. Hij is blij dat hij nog langer in Rotterdam speelt.

Toornstra verruilde ADO Den Haag in 2014 voor Feyenoord en won tor dusver vijf prijzen. Toch heeft hij het gevoel dat er nog meer in het vat zit. "Ik ga mijn zesde seizoen in bij Feyenoord en heb het idee dat ik hier nog niet klaar ben", zegt Toornstra op de site van zijn management Wasserman. Vorig seizoen verliep tegenvallend, weet Toornstra. "Dat was inderdaad teleurstellend. Maar komend seizoen gaan we weer fris en positief in en gaan we er alles aan doen om nieuwe successen te boeken", aldus de international.

Toornstra was in 190 officiële duels goed voor 45 goals en 40 assists. Hij is nu een van de meest ervaren spelers van de groep. "Die ervaring wil ik overdragen op de rest van de groep. Ik hoop komend seizoen van grote waarde te zijn voor Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen