PSV en Vitesse bezegelen huurtransfer talent Obispo

19 juni 2019, 19:21   Bijgewerkt: 19 juni 2019, 20:01

Zoals verwacht maakt Armando Obispo deze zomer de overstap van Vitesse naar PSV. Beide clubs hebben de laatste plooien van de transfer woensdag gladgestreken. De twintigjarige verdediger maakt op huurbasis de overstap naar Arnhem.

De verdediger heeft een goed gevoel bij Vitesse. Hij wil daar de speelminuten gaan maken die hij bij PSV niet kreeg. "Vitesse is doorgaans een goed georganiseerde en voetballende ploeg die altijd in de subtop meedoet. De ervaring leert dat jonge spelers in Arnhem de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ik ga er alles aan doen om waardevol te zijn voor Vitesse. Daarmee hoop ik bij te dragen aan de ambitie van de club, namelijk het behalen van Europees voetbal", vertelt hij op de clubwebsite.

Technisch directeur Mo Allach heeft er vertrouwen in dat de PSV-speler van waarde kan zijn voor Vitesse. "Armando is een talentvolle verdediger. Hij krijgt bij ons de kans om zichzelf te laten zien en van waarde te zijn voor de club. Linksbenige verdedigers zijn schaars, dus ik ben blij dat we met Armando onze gewenste versterking hebben kunnen binnenhalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen