Meerdere clubs melden zich bij zaakwaarnemer voor Dumfries

20 juni 2019, 07:40   Bijgewerkt: 20 juni 2019, 10:27

In navolging van andere andere Gastón Pereiro, Angelino, Luuk de Jong en Hirving Lozano is het niet uitgesloten dat ook Denzel Dumfries vertrekt bij PSV deze zomer. Net als voor zijn collega's in Eindhoven is er namelijk ook belangstelling voor de rechtsachter, die in zijn eerste seizoen zich - net als bij SC Heerenveen - stormachtig ontwikkelde en het Nederlands elftal haalde.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Zijn zaakwaarnemer Santi Kolk bevestigt tegenover het ED dat hij meerdere telefoontjes heeft gehad van geïnteresseerde clubs, al noemt hij er geen. Omdat Daniel Schwaab al transfervrij vertrok, Angelino voor een exit staat zou het vertrek van Dumfries extra slecht uitkomen voor trainer Mark van Bommel.

Metamorfose

Bij PSV zelf staan diverse namen op het lijstje met versterkingen. Technisch manager John de Jong heeft Lyanco Vojnovic van Torino al een tijd op het oog als vervanger van de al transfervrij vertrokken Schwaab. Ook is de vice-kampioen geïnteresseerd in aanvaller Bruma (RB Leipzig). Beiden moeten meer dan tien miljoen kosten en staat PSV ook niet als enige in de rij.

Lees ook: 'Metamorfose PSV: Angelino gaat weg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen