Argentinië ontsnapt met 1-1, Gutí valt uit bij zege Mexico

20 juni 2019, 07:55   Bijgewerkt: 20 juni 2019, 10:27

Argentinië is ook in de tweede wedstrijd op de Copa América flink tegengevallen. De ploeg van Lionel Messi kwam met pijn en moeite tot een remise tegen Paraguay, waardoor het in de laatste speelronde afhankelijk is van Colombia - of nog de beste nummer drie moet worden. In de Gold Cup deed Mexico goede zaken, al viel Érick Gutiérrez uit met een blessure.

Paraguay kwam tegen Argentinië na ruim een half uur op voorsprong dankzij Richard Sanchez en was eigenlijk heel de wedstrijd de betere. Dankzij een strafschop van Messi - gegeven door de VAR - werd het gelijk na rust, maar niet veel later ging de bal weer op elf meter, maar nu aan de andere kant. Franco Armani stopt de inzet echter van Derlis Gonzalez, waardoor het gelijk bleef. Argentinië, waar Ajacied Nicolas Tagliafico negentig minuten meedeed, wacht een zware taak om de volgende ronde überhaupt te halen. 

Mexico - Canada 3-1

Net als de eerste wedstrijd tegen Cuba maakte Mexico op de Gold Cup een prima indruk. Onder aanvoering van oud-PSV'er Andrés Guardado werd er gewonnen: hij maakte als invaller na de pauze twee doelpunten. Hij was de vervanger van Érick Gutiérrez, die voor rust geblesseerd was uitgevallen. Hij lijkt erop dat hij mogelijk een groot deel van de voorbereiding van het nieuwe seizoen mist bij de Eindhovenaren. Roberto Alvarado (Mexico) en Lucas Cavallini (Canada) maakten de andere doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen