'Fortuna hoopt op Rodriguez en dure spits Karjalainen'

20 juni 2019, 08:16

Fortuna Sittard heeft zich op de transfermarkt nog niet versterkt tot dusver, maar de verwachting is dat er de komende week voor het eerst iets gaat gebeuren. De club hoopt wederom op spelers uit Engeland en heeft ook ingezet op wederom de komst van José Rodríguez en Rasmus Karjalainen.

Dat schrijft De Limburger. Laatstgenoemde is een spits van KuPS, maar over de transfersom hebben beide clubs nog geen akkoord bereikt. Rodriguez werd vorig seizoen al gehuurd van FSV Mainz en hoewel Fortuna Sittard hem graag definitief wil overnemen, is een akkoord ver weg. De vraagprijs is te hoog en ook met de Spanjaard veel salaris inleveren.

Omdat de jonge PSV'ers zoals Dante Rigo en Armando Obispo andere keuzes maakte, richt Fortuna net als de laatste jaren weer op Engeland, waar onder andere Todd Cantwell en Andrija Novakovich eerder als versterkingen werden gevonden. Tevens verwacht de Limburgse club de komende dagen de eerste nieuwe spelers te presenteren en ook zullen er enkele stage-lopers komen in Sittard. Het zijn de eerste vervangers van de twaalf (!) spelers die deze zomer vertrekken.

Lees ook: Hofland blijft Fortuna trouw en hoopt op komst Rodríguez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen