'NEC vindt trainer(s) intern en hoopt op Cillessen-transfer'

20 juni 2019, 08:44

De kans is zeer groot dat NEC de nieuwe hoofdtrainer uit de eigen club gaat halen. Omdat eerdere onderhandelingen met Ruud Brood en Jurgen Streppel spaak liepen, de financiële middelen niet voor handen zijn om een trainers ergens weg te halen en de tijd voor het nieuwe seizoen begint te dringen, lijkt een interne oplossing in de maak.

Dat schrijft De Gelderlander althans. Ronnie de Groot liet al weten niet open te staan voor het hoofdtrainerschap, waardoor de club met Adrie Bogers, Rogier Meijer en François van Gesthuizen om tafel gaat zitten om de invulling te bespreken. Het zou voor Bogers de derde keer in korte tijd zijn dat hij begint als hoofdcoach.

Hoewel De Groot aangaf het stokje niet over te willen nemen, blijft NEC voor hem hopen dat hij toch wil. Het duo Bogers, De Groot en Meijer - dat vorig jaar de opvolging deed van Jack de Gier - beviel in Nijmegen namelijk erg goed. Overigens kan het nog zijn dat NEC een financiële impuls krijgt: als Jasper Cillessen een grote buitenlandse transfer maakt, krijgt de club een flinke opleidingsvergoeding, die kan oplopen tot wel 1,3 miljoen euro.

Lees ook: NEC stelt driemanschap aan als opvolger van De Gier

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen