Ten Hag blij met nieuw contact, Overmars wil 'doorbouwen'

20 juni 2019, 13:11

Erik ten Hag is blij dat hij zijn contract heeft verlengd bij Ajax. De succescoach zette zijn handtekening onder de verbintenis die hem tot 2022 in Amsterdam houdt. Hij wil werken aan nieuwe successen na afgelopen seizoen. "Het zal een hell of a job zijn om dat te herhalen. Maar we zullen onze doelen weer gaan stellen en opnieuw voor resultaten gaan."

Dat stelt hij op de clubsite. "Ik ben heel blij. We hebben een fantastisch jaar gehad en willen dit nu verder uitbouwen. De club verder vooruit helpen. De resultaten die we tot dusver hebben behaald waren fantastisch", aldus de oefenmeester, die het goed naar zijn zin heeft in de hoofdstad van Nederland. "De samenwerking is heel prettig, op alle niveaus binnen de club. De stijl van voetballen past bij Ajax, maar ook bij mij. Ook de wisselwerking met het publiek kan ik enorm waarderen."

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is zeer content met het nieuws. "Ik denk dat het goed is voor Ajax dat de trainer na zo'n succesvol seizoen ook de komende jaren hier actief is. We willen graag doorbouwen", aldus Overmars. "Dat zal niet eenvoudig zijn, want er zullen natuurlijk een aantal bepalende spelers vertrekken, maar we hopen het goed op te vangen. Erik moet er weer een team van zien te maken. Dat is hem wel toevertrouwd."

Met het behalen van de halve finale van de Champions League (en bijna de finale), landstitel en bekerwinst was het eerste seizoen van Ten Hag in Amsterdam extreem succesvol. Niet voor niets werd de coach ook beloond met de Rinus Michels Award, als beste trainer van de Eredivisie. Al langer gingen de geluiden dat Ajax graag langer met hem doorwilde, maar nu is het dan ook officieel.

Lees ook: Ajax geeft succescoach Ten Hag nieuw contract tot 2022

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen