Atlético haalt Llorente op bij Real Madrid als opvolger van Rodri

20 juni 2019, 13:34   Bijgewerkt: 20 juni 2019, 13:39

Atlético Madrid heeft Marcos Llorente overgenomen van Real Madrid. De middenvelder, die nog wel de medische keuring moet ondergaan, tekent een contract voor liefst vijf seizoenen. Hij komt over voor een bedrag van naar verluidt veertig miljoen euro en wordt ongetwijfeld de opvolger van Rodri, die op weg is naar Manchester City.

Beide clubs hebben de pikante transfer inmiddels bevestigd. Llorente was op een zijspoor geraakt door de vele ontwikkelingen rondom Real Madrid, dat onder andere Eden Hazard, Luka Jovic en Ferland Mendy al binnenhaalde. De middenvelder had een clausule van veertig miljoen euro in zijn contract staan en die is gelicht door Atléti.

Diego Simeone is hard bezig aan het bouwen van een nieuw elftal, aangezien Lucas Hernández en Juanfran al vertrokken en ook Diego Godín, Felipe Luís en ook Antoine Griezmann hun vertrek hebben aangekondigd in de Spaanse hoofdstad. Llorente werd eerder uitgeleend aan Deportivo Alavés, maar speelde verder al sinds 2008 voor De Koninklijke, waar hij ook zijn opleiding genoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen