PEC maakt technische staf compleet met Van der Vegt

20 juni 2019, 18:21

Zoals verwacht treedt Henri van der Vegt toe tot de technische staf van PEC Zwolle. De club uit Overijssel kondigt donderdag aan dat de clubman de Voetbalacademie van PEC verruilt voor een plaats in de technische staf.

Van der Vegt speelde tijdens zijn actieve loopbaan bij PEC en werkte na zijn loopbaan in bestuursfuncties bij SC Cambuur, Willem II, RKC Waalwijk en toen nog FC Zwolle. Nu gaat hij als assistent van John Stegeman aan de slag. "PEC Zwolle is de club die als een rode draad door mijn carrière loopt", legt hij uit. "Ik vind het bijzonder mooi dat ik hier als speler, bestuurder en trainer de kans krijg om eerste stappen in het betaald voetbal te zetten en mijzelf te ontwikkelen. Het is hier in Zwolle altijd heel prettig werken. Dat heb ik ook het afgelopen jaar als jeugdtrainer weer ervaren. Het komende seizoen zal ik mijn uiterste best doen om als assistent-trainer mijn steentje bij te dragen aan de prestaties van de eerste selectie."

Technisch manager Mike Willems is blij met de komst van de assistent-coach. "Met Henry halen we een ervaren trainer bij de selectie, die de club door en door kent. Zowel als speler, maar ook als trainer en bestuurder heeft hij veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij het afgelopen seizoen in onze Voetbalacademie gewerkt en kent zodoende ook de jeugdspelers die de komende jaren de potentie hebben om door te groeien richting het eerste elftal." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen