Droste verlaat Heracles Almelo en keert terug bij Go Ahead

20 juni 2019, 19:01

Wout Droste keert op dertigjarige leeftijd terug bij de club waar hij doorbrak in het betaalde voetbal. De rechtsback heeft zich donderdag verbonden aan Go Ahead Eagles, dat hem transfervrij overneemt van Heracles Almelo.

Droste speelde de afgelopen vier jaar bij Heracles en droeg daarvoor het shirt van SC Cambuur. Nu keert hij terug bij Go Ahead, de club waar hij doorbrak in het betaalde voetbal. Hij hoopt de club uit Deventer te kunnen helpen. "Daar heb ik zin in", zegt Droste. "Ik heb zin om weer te gaan spelen, en dat ook nog bij een club met een fantastische achterban. Dat is niet om te slijmen, want ik heb het natuurlijk al eerder zelf mogen ervaren."

Paul Bosvelt werkte eerder als assistent-trainer met Wout Droste en zag hem de laatste jaren regelmatig aan het werk. De technisch manager van Go Ahead ziet in hem een welkome aanwinst. "We zijn erg content met de komst van Wout. Hij is een uitstekende verdediger – snel, wendbaar – die ook aanvallend zijn bijdrage kan leveren. Verder is Wout een speler met karakter en ervaring, die onze achterhoede verder in balans brengt."

Drotse heeft voor twee jaar getekend in Deventer, met de optie op een extra jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen