Kamp-Bijl spant arbitragezaak aan tegen FC Emmen

23 juni 2019, 18:59

Er wordt definitief een arbitragezaak aangespannen door het kamp-Glenn Bijl tegen FC Emmen. Dat gerucht ging vandaag al en is inderdaad waarheid. Volgens zaakwaarnemer Mesut Eslik zit er niets anders op omdat Emmen het bod van FC Groningen niet accepteert.

Dat zegt hij tegen RTV Noord. In het contract van Bijl zit een afkoopsom van 335.000 euro. Volgens de clausule geldt dit voor clubs met een begroting tot twintig miljoen euro. Groningen zegt tot die categorie te behoren, Emmen denkt daar anders over.

"Volkomen onbegrijpelijk", reageert Bijl tegen RTV Noord. "Ik vind het om te betreuren. Ik denk dat dit iets persoonlijks is van Lubbers (directeur FC Emmen, red.), niet iets zakelijks." Zaakwaarnemer Eslik vult aan: "Ik heb al een paar dagen niets meer van Lubbers gehoord. Vandaag heb ik hem nog een appje gestuurd, maar ik kreeg geen antwoord. Ik heb geen andere keuze dan een arbitragezaak aan te spannen. Ik ben wel geschrokken van hoe ver dit nu is gekomen."

Eslik weet niet wat hij meemaakt, zo geeft hij aan. "Ik snap er echt niks van, maar ik heb totaal geen verklaring voor de houding van Lubbers. Ik heb het nog wel gevraagd, maar geen antwoord gekregen. Of dit het spel is? Ik weet het niet, maar met zo'n clausule is er helemaal geen ruimte voor een spelletje. Afspraak is afspraak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen