Beerensteyn nu matchwinner: "Ik geef alles wat in me zit"

20 juni 2019, 20:13

Na Jill Roord tegen Nieuw-Zeeland, groeide Lineth Beerensteyn tegen Canada (2-1) als invalster uit tot matchwinner. Twintig minuten voor tijd verving ze de tegenvallende Lieke Martens, vijf minuten later was het raak. "Je wilt het team helpen en als je dat dan zo kunt doen…", glunderde ze na afloop.

Roord werd tegen Nieuw-Zeeland de matchwinner, nu was die eer aan Beerensteyn. Het geeft haar een goed gevoel. "Als invalsters zitten wij er dicht tegenaan. Wanneer je iets extra's kunt brengen, is dat echt fijn", vertelt de aanvalster aan de NOS. "Bij een invalbeurt wil ik vol gas geven. Ik geef alles wat in me zit. Dit geeft het team extra energie."

De 2-1 zette Beerensteyn zelf op en stond ze een paar seconden later klaar de bal binnen te tikken. "Ik dacht: als de bal scherp voor de goal komt, ben ik er. Hij kwam goed voor en kon ik de bal er zo inglijden", aldus de speelster van Bayern München. "We hebben het fantastisch gedaan, we hebben gewonnen van de nummer vijf van de wereld. We waren de betere, deze overwinning is verdiend. Ik denk dat er nog rek in zit. Het gaat vanaf nu alleen maar beter, daar heb ik alle vertrouwen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen