Arias: "Het zou leuk zijn om eens met Memphis samen te spelen"

20 juni 2019, 21:53

Santiago Arias kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij PSV en koestert nog altijd de vriendschap die hij heeft met Memphis Depay. De Colombiaan en de Nederlander trokken bij PSV veelvuldig met elkaar op. Arias zou het dan ook mooi vinden om nog eens met de aanvaller van Olympique Lyon samen te spelen.

De rechtsback speelt sinds vorig jaar bij Atlético Madrid, waar hij zich nog niet in de basis wist te knokken. Hij zou het mooi vinden om nog eens met Memphis samen te spelen. "Ik spreek Memphis erg veel. Hij vraagt altijd naar mijn zoontje", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. 'Ik kon niet bij de boekpresentatie zijn en ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik heb de verhalen erover gehoord. Ik ga de tijd nemen om het te lezen, natuurlijk. Het zou leuk zijn om nog eens met Memphis samen te spelen. Het zou veel voor me betekenen als we weer bij elkaar komen. We moeten afwachten of dat gebeurt."

Toen Arias in 2013 voet zette op Nederlandse bodem, stond Memphis direct voor hem klaar. Hij hielp de Colombiaan veelvuldig. "Met alles eigenlijk. De taal, de cultuur, de stad. Vooral de taal was een probleem in het begin. Ik kon met de trainer (Phillip Cocu, red) in het Spaans praten, maar in het Nederlands wist ik niets. Memphis hielp me daarmee. We zijn twee verschillende personen, maar de connectie was meteen goed. Onze relatie is heel sterk. Memphis is een belangrijk persoon voor mij, een van mijn beste vrienden. Hij kwam altijd bij mij en mijn vrouw eten. Dan bestelden we pizza's of aten we kip."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen