'Heerenveen serieus voor Nieuwkoop, PEC Zwolle wil Reijnen'

20 juni 2019, 23:41

SC Heerenveen heeft serieuze belangstelling voor Feyenoorder Bart Nieuwkoop. De Friezen moeten wel geduld hebben, want Jaap Stam wil de rechtsback eerst aan het werk zien. Om die reden schakelt het eerder geïnteresseerde PEC Zwolle door. Voor de defensie hebben de Zwollenaren Etiënne Reijnen wel op het oog.

De Leeuwarder Courant meldt de verregaande interesse van Heerenveen in Nieuwkoop. Afgelopen seizoen was de rechtsbackpositie een zorgenkindje voor de nummer elf. Sherel Floranus werd gehaald van Sparta als vervanger voor Denzel Dumfries, maar overtuigde niet. Zelfs spits Jizz Hornkamp werd omgeturnd tot rechtsback. Om hier beter invulling aan te geven is Heerenveen uitgekomen bij Nieuwkoop. De 23-jarige verdediger was de afgelopen seizoenen tweede keus. Nieuwkoop beschikt in De Kuip nog over een eenjarig contract.

PEC Zwolle

In Zwolle wachten ze niet langer op Nieuwkoop. PEC zoekt naar andere opties. Een andere speler die nu aan de Blauwvingers wordt gelinkt, is Reijnen. De 32-jarige centrale verdediger is transfervrij na zijn avontuur in Israël bij Maccabi Haifa. Volgens De Stentor hoopt de Zwolse clubleiding dat Reijnen zijn carrière afsluit waar het voor hem allemaal begon. Zwolle ziet in hem een belangrijke ervaren kracht, maar hebben FC Emmen en SC Cambuur ook interesse. Reijnen heeft het voorstel van PEC in beraad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen