'Clasie akkoord met AZ over een vierjarig contract'

21 juni 2019, 08:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jordy Clasie heeft een akkoord bereikt met AZ over een vierjarig contract. De middenvelder van de Alkmaarders kan zijn handtekening zetten onder de langdurige verbintenis, mits de Alkmaarders een akkoord bereiken met Southampton. Beide clubs hebben namelijk nog geen akkoord bereikt over de transfer: Clasie heeft nog een contract voor één seizoen bij de Premier League-club.

Dat weet De Telegraaf. AZ hoopt dat Southampton nog een deel wil betalen van het resterende Engelse salaris, zodat het inkomen van Clasie toch nog deels gelijk gaat blijven. De middenvelder wil zelf graag naar AZ vertrekken, maar is deels nog wel afhankelijk van de Engelse club. Een vertrek naar het buitenland ziet hij overigens helemaal niet meer zitten, waardoor de keuze beperkt is.

Voor Arne Slot zou de komst van Clasie ook meteen de laatste aankoop betekenen voor komend seizoen. "Ik denk dat we voldoende spelers hebben en dat we alles goed kunnen invullen, ook als we gaan schuiven. Ik ben tevreden met de selectie die we nu hebben en zal heel blij zijn als we de groep bij elkaar kunnen houden. Daar ga ik wel vanuit", laat de coach weten tegenover de ochtendkrant.

Lees ook: Huiberts bevestigt interesse in Clasie; koopoptie Sugawara

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen