'Heerenveen met twee nieuwe spelers op de eerste training'

21 juni 2019, 08:57

SC Heerenveen start morgen (zaterdag) de eerste training van het nieuwe seizoen met twee nieuwe spelers in de selectie. Niet alleen hebben de Friezen de blik namelijk gericht op Bart Nieuwkoop en Hicham Faik, ook heeft de club interesse in Jens Odgaard. De aanvaller van Sassuolo wordt mogelijk gehuurd van de Italiaanse club.

Dat weet de Leeuwarder Courant althans. Door het vertrek van onder andere Kik Pierie, Sam Lammers, Yuki Kobayashi en Stijn Schaars zijn er een hoop in te vullen vacatures bij sc Heerenveen. Met de komst van Faik wil Heerenveen het middenveld versterken, terwijl de twintigjarige Odgaard een centrumspits is. Jizz Hornkamp, afgelopen seizoen gebruikt als rechtsback, is voor die plek op dit moment het enige alternatief.

De interesse is Nieuwkoop is niet vreemd: Sherel Floranus voldoet niet in Friesland en dus moet er een alternatief komen. Jaap Stam wil de back eerst aan het werk zien in De Kuip, voor hij zijn speeltijd kan inschatten. Jeremiah St. Juste is echter de eerste keuze rechts achterin. Om welke twee van deze drie spelers het gaat die zich zaterdag op de training van Heerenveen melden, laat de LC niet weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen