Room richt zich pas na de Gold Cup op zijn eigen toekomst

21 juni 2019, 11:24

Eloy Room gaat zich pas na de Gold Cup richten op zijn toekomst. Hoewel de keeper transfervrij is en nog geen nieuwe club heeft gevonden, hoeft Curaçao niet bang te zijn dat hij het toernooi halverwege verlaat. Tijdens eerdere edities maakten spelers tijdens het toernooi een transfer, waarbij ze zich dan direct moeten melden bij hun nieuwe werkgever en niet meer kunnen spelen. Dat wil Room in elk geval niet doen.

"Ik ga me eerst focussen op Curaçao", verzekert de doelman in gesprek met FOX Sports. "Dit is een kruispunt in mijn carrière. Een belangrijk moment om een goede keuze te gaan maken." De belangrijkste eis daarbij is dat Room weer minuten wil gaan maken. "Ik had nog een optie in mijn contract bij PSV, maar we hebben samen besloten om dat niet te doen. Ik wil weer spelen en die garanties kon bij PSV mij niet bieden."

En dus is Room voor het eerst in zijn leven transfervrij. "Ik ga pas na de Gold Cup kijken wat er op me af komt. Of Amerika niets voor mij is? Het trekt me wel om het avontuur op te zoeken. De MLS zou best een optie zijn, ken wat spelers die er spelen. Maar op dit moment kan ik er niks over zeggen, omdat er niks speelt", aldus de goalie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen