'Becker tekent spoedig meerjarig contact bij Union Berlijn'

21 juni 2019 – Sheraldo Becker is op weg om een contract bij Union Berlin te tekenen. De aanvaller van ADO Den Haag heeft een aflopend contract in de Hofstad en hoewel hij die kon verlengen, is hij op weg naar de Bundesliga.

'Becker tekent spoedig meerjarig contact bij Union Berlijn'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Donderdagavond meldde Omroep West al dat Becker de voorkeur gaf aan de Duitse promovendus boven andere geïnteresseerde clubs uit Turkije en Duitsland. Vrijdagmiddag kwam ook Kicker met het bericht dat hij de zevende aanwinst wordt van het bedrijvige Union Berlin. Er zou voor hem een contract voor de lange termijn klaarliggen.

Becker stond de afgelopen drie jaar onder contract bij ADO Den Haag, voor wie hij in 95 duels 13 keer scoorde en 21 assists gaf. Eerder speelde hij voor PEC Zwolle en bij Ajax, waar hij nooit in de hoofdmacht speelde. Wel maakte hij dertig duels vol in de beloftenploeg. Met zijn aflopende contract in bezit liet hij al vaker weten open te staan voor een nieuw avontuur: dat lijkt er in de vorm van Union Berlijn dan inderdaad te komen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd