De Graafschap neemt Baas over van concurrent Go Ahead Eagles

21 juni 2019, 17:24

De Graafschap heeft zich versterkt met Roland Baas. De club uit Doetinchem neemt de 23-jarige verdediger over van Go Ahead Eagles, dat komend seizoen één van de concurrenten van De Graafschap zal zijn in de strijd om promotie. Het is alweer de vijfde versterking van de Eredivisiedegradant.

Baas, die vorig seizoen basisspeler was bij Go Ahead en op een haar na promotie naar de Eredivisie misliep, tekent op De Vijverberg een contract voor twee jaar. Voor zijn overstap naar Deventer speelde hij voor Heracles Almelo en de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Groningen en Cambuur. Bij Go Ahead Eagles kwam Baas tot 37 wedstrijden, voornamelijk op de linksbackpositie. Hij kan ook op het middenveld uit de voeten. 

Promotie 

"Het is een enorm mooie kans om hier nóg beter te worden", zegt Baas over zijn overstap naar De Graafschap. "Mijn kwaliteiten passen bij deze club; hard werken, strijd leveren en nooit opgeven. "We moeten komend seizoen voor promotie gaan. Met een vol stadion en de supporters erachter heb ik daar alle vertrouwen in."

Baas is de tweede versterking die De Graafschap deze dag presenteert, want eerder vanmiddag werd al bekend dat middenvelder Jesse Schuurman overkomt van Vitesse. Eerder legde de club al Gregor Breinburg, Toine van Huizen en Ralf Seuntjens vast. Bovendien werd in de persoon van Mike Snoei een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen