AZ gaat jonge middenvelder verliezen aan Cambuur

21 juni 2019 – Cambuur staat op het punt om zich te versterken met Mees Hoedemakers. De club uit Leeuwarden heeft er het volste vertrouwen in dat de deal met diens huidige club AZ snel rond gaat komen.

AZ gaat jonge middenvelder verliezen aan Cambuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 21-jarige Hoedemakers speelde zijn wedstrijden in Jong AZ. Met die club werd hij in het seizoen 2016/2017 kampioen van de Tweede Divisie en werd promotie afgedwongen naar de Eerste Divisie. In totaal kwam hij ruim vijftig keer in actie voor de beloften van de Alkmaarders. In 2018 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van AZ in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij kwam een kwartier voor tijd in het veld en zag zijn ploeg met 6-0 winnen.

Potentie 
Friesland wordt nu zijn nieuwe bestemming. "Ik heb niet het idee dat het nog mis kan gaan", zegt technisch manager van Cambuur Foeke Booy tegen de Leeuwarder Courant. "Hij is een jongen met potentie die een goede opleiding heeft gehad." Hoedemakers maakt sinds 2009 deel uit van de jeugdopleiding van AZ.

Cambuur shopte deze zomer al eerder bij AZ en nam middenvelder Jaime Jacobs over, die ook in Jong AZ speelde. Ook verdediger Calvin Mac-Intosch en middenvelder Mitchel Paulissen werden al aangetrokken. Zij kwam over van respectievelijk Fortuna Sittard en Roda JC.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd