PEC haalt verdediger Etiënne Reijnen terug naar Zwolle

21 juni 2019, 20:34   Bijgewerkt: 21 juni 2019, 20:39

PEC Zwolle heeft zich verzekerd van de komst van Etiënne Reijnen. De Zwollenaren nemen de 32-jarige verdediger transfervrij over van het Israëlische Maccabi Haifa. Reijnen is geen onbekende in Zwolle, want hij is geboren in de stad en speelde er in het verleden al meerdere seizoenen.

Reijnen kwam afgelopen seizoen tot 27 wedstrijden voor Maccabi Haifa, maar keert desondanks nu dus terug in zijn geboortestad. Reijnen debuteerde in het seizoen 2006/2007 voor Zwolle en speelde er tot het seizoen 2010/2011. Toen trok AZ de verdediger aan, waar hij 3,5 seizoen speelde. Na periodes bij Cambuur en FC Groningen vertrok hij in 2017 naar Israël om nu met een terugkeer naar Zwolle de cirkel rond te maken. De geruchten over zijn terugkeer in Overijssel gingen al langer.

"Het voelt heel goed om terug te keren, waar het allemaal begon", zegt Reijnen op de website van PEC. "Toen ik de club in 2011 verliet speelde het nog in de Jupiler League. Het mag duidelijk zijn dat het in de jaren daarna hard is gegaan. Dat PEC Zwolle nu een stabiele eredivisieclub is doet mij goed en ik ga er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken."

Ervaring

Ook technische manager Mike Willems is zeer tevreden met het aantrekken van Reijnen. "We halen met Etiënne niet alleen een jongen van de club terug, hij brengt tegelijkertijd en naast zijn voetballende kwaliteiten ook een schat aan ervaring met zich mee. Dat is iets wat we, mede nu Diederik Boer en Dirk Marcellis gestopt zijn, goed kunnen gebruiken. We zijn dan ook blij dat Etiënne een terugkeer in Zwolle helemaal zag zitten en dat we er samen snel uit konden komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen