'PSV stevent af op komst Bruma, transfer komt na weekend rond'

22 juni 2019, 08:47   Bijgewerkt: 22 juni 2019, 08:53

PSV stevent af op een akkoord met Bruma. Het management van de 24-jarige flankaanvaller uit Portugal komt dit weekend naar Eindhoven om alles in orde te maken. Dat meldt Voetbal International. PSV hoopt dat de handtekeningen zo snel mogelijk op papier komen. De vice-kampioen zou een recordsom van vijftien miljoen euro betalen aan RB Leipzig.

Portugese bronnen van VI rekenen erop dat de transfer na het weekend in kannen en kruiken is. Daarmee verkiest Bruma PSV boven FC Porto en Spartak Moskou, twee andere geïnteresseerde clubs. Met zijn komst lijken de Eindhovenaren in te spelen op een aanstaand vertrek van Hirving Lozano of Steven Bergwijn.

Bruma werd in het verleden al vaker genoemd bij PSV. Zijn loopbaan tot dusver liep via Sporting Portugal, Galatasaray, Gaziantepspor, Real Sociedad en RB Leipzig. In zijn laatste seizoen voor Leipzig speelde de Portugees veertien competitiewedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Dat PSV het nog steeds in hem ziet zitten, bewijst de vermeende transfersom van vijftien miljoen euro. Mateja Kezman is met veertien miljoen euro nog altijd de duurste PSV-aankoop aller tijden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen