PEC Zwolle huurt doelman Zetterer van Werder Bremen

22 juni 2019, 10:40

PEC Zwolle heeft de eerste van de twee nieuwe keepers binnen. Michael Zetterer (23) wordt voor twee seizoenen gehuurd van Werder Bremen, waar de Duitser zijn contract voor meerdere jaren heeft verlengd. Hem wacht een concurrentiestrijd met Xavier Mous, die PEC Zwolle over wil nemen van SC Cambuur. Zetterer is zaterdag meteen aanwezig bij de eerste training van PEC.

Zetterer is afkomstig uit de jeugdopleiding van Unterhaching. Op negentienjarige leeftijd verkaste hij naar Werder Bremen, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan het Oostenrijkse Klagenfurt. "Met het aantrekken van Michael hebben we de eerste van twee vacante plekken onder de lat ingevuld", reageert technisch manager Mike Willems op het clubkanaal van de Blauwvingers. Michael is een doelman die in Duitsland hoog staat aangeschreven en niet voor niets bij Werder Bremen onder contract staat."

Spoedig tekent ook Mous bij PEC Zwolle. Volgens De Stentor gaat hij voor drie jaar tekenen. Mous en Zetterer vervangen de vertrokken Mickey van der Hart (Lech Poznan) en Diederik Boer (gestopt).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen