Snoei ergert zicht aan vertrekwens Burgzorg bij De Graafschap

22 juni 2019, 11:17

Delano Burgzorg wil De Graafschap verlaten, tot ergernis van trainer Mike Snoei. De opvolger van Henk de Jong begrijpt niets van de vertrekwens. "Wie gaat die jongen vertellen dat hij geduldig moet zijn en zich beter eerst kan doorontwikkelen bij De Graafschap", reageert Snoei.

De twintigjarige aanvaller maakte na de winterstop een goede indruk in het shirt van De Graafschap. Hij zou in belangstelling staan van binnen- en buitenlandse clubs. "Burgzorg moet zorgen dat hij eerst gepokt en gemazeld is in het profvoetbal voordat hij de volgende stap zet, vlieguren maken", zegt Snoei tegen De Gelderlander. "Ik heb al zoveel jonge spelers de fout van een te vroeg vertrek zien maken, in veel gevallen door verkeerde begeleiding van hijgerige zaakwaarnemers en familieleden. Ik kan me daar mateloos aan ergeren."

Snoei sprak nog niet persoonlijk met Burgzorg, maar de oefenmeester verwacht hem zondag op de eerste training. "Dan ga ik hem vragen hoe hij zijn toekomst ziet. Ik respecteer het als hij de ambitie uitspreekt om een stap omhoog te maken. Maar ík wil alleen met jongens werken die heel graag voor De Graafschap willen spelen. Ik ga niet op Delano Burgzorg zitten wachten tot hij een ei heeft gelegd over wat hij wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen