Sparta-talent Dervisoglu (19) voorlopig niet naar Trabzonspor

22 juni 2019, 18:47

Spartaan Halil Dervisoglu (19) staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Turkse club Trabzonspor, toch lijkt het er niet op dat de jeugdige aanvaller op korte termijn naar Turkije vertrekt. Beide clubs zijn nog niet tot een akkoord gekomen en vanuit de Rotterdammers ligt er weinig speelruimte. "Ik vind het verschil tussen vraag en aanbod erg groot", aldus technisch directeur Henk van Stee.

Tegenover RTV Rijnmond gaat Van Stee in op de situatie. "Als hij in de Eredivisie gaat spelen en hij schopt er tien tot twaalf in, dan gaat zijn marktwaarde heel snel omhoog", legt hij uit over de keuze van Sparta Rotterdam om hem nog niet van de hand te doen. "Ik vind ook nog steeds dat Dervisoglu een jongen is die beter bij Sparta kan blijven en er hier tien à vijftien in gaat schoppen en dan als een grote meneer naar Turkije gaat."

Zelf heeft de man, die in de play-offs vorig seizoen scoorde tegen De Graafschap, geen specifieke voorkeur. "Sparta is een club waar ik veel van houd, in de Eredivisie spelen is ook mooi", laat Dervisoglu weten. "Aan de andere kant vind ik een transfer naar Trabzonspor ook mooi. Ik zit er eigenlijk tussenin, voor mij zijn beide opties mooi om mee te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen