Ajax ziet Eiting en Bandé terug op de eerste training van het jaar

22 juni 2019, 20:49

Ajax is het nieuwe seizoen begonnen met Carel Eiting en Hassane Bandé op de groepstraining. Beide voetballers stonden lang langs de kant met een zware knieblessure, maar doen in het nieuwe seizoen weer mee met de eerste selectie van Erik ten Hag. Ook de verhuurde Siem de Jong, Dennis Johnsen, Benjamin van Leer waren van de partij.

Dat schrijft Voetbal International. Omdat de internationals nog altijd ontbreken, deed er ook een flink aantal jonge spelers - onder wie Brian Brobbey en Ryan Gravenberch - mee bij Ajax, net als aanwinsten Kik Pierie, Kjell Scherpen en Lisandro Martínez. Voor Eiting en Bandé is hun rentree goed nieuws, eerstgenoemde viel in januari uit met een zware knieblessure. Aan het begin van vorig seizoen had hij zelfs nog even een basisplaats onder Ten Hag.

Bandé speelde nog geen seconde voor Ajax: de buitenspeler kostte de Amsterdammers 8,5 miljoen euro, maar raakte nog voor hij zijn officiële debuut kon maken zwaargeblesseerd. Zodoende is de aanvaller uit Burkina Faso eigenlijk deze transferperiode een aanwinst voor Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen