Japan
0 – 0
Kroatië

Goed nieuws voor PSV: absentie Gutiérrez door blessure valt mee

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 juni 2019 – De blessure die Érick Gutiérrez opliep in het duel om de Gold Cup tegen Canada lijkt mee te vallen. De Mexicaanse middenvelder liep een spierblessure op, maar de Mexicaanse voetbalbond laat weten dat de hersteltijd van Guti niet dusdanig groot is dat zijn Eindhovense werkgever zich zorgen moet gaan maken.

Goed nieuws voor PSV: absentie Gutiérrez door blessure valt mee

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gutiérrez liet zich tegen Canada een paar minuten voor rust vervangen, nadat hij ineens naar zijn hamstring greep. Er werd gevreesd dat Mexico, maar ook PSV, de middenvelder voor langere tijd kwijt zouden zijn. Na onderzoeken in de Amerikaanse steden Denver en Charlotte bleek dat Gutiérrez een spierblessure aan zijn rechterdijbeen heeft opgelopen. De hersteltijd wordt door de Mexicaanse bond geschat op zo'n twee weken.

Nieuw seizoen
Het toernooi om de Gold Cup, dat tot zondag 7 juli duurt, lijkt daardoor wel voorbij voor de middenvelder. Gutiérrez kan zich na zijn herstel en vakantie dus meteen gaan focussen op zijn terugkeer bij PSV. De middenvelder wil dit seizoen meer potten gaan breken dan in zijn eerste jaar in Nederland. Coach Mark van Bommel deed slechts af en toe beroep op hem, vaak tot onvrede van het publiek. Gutiérrez, waar PSV ongeveer zes miljoen euro voor betaalde, kwam tot in totaal zestien officiële wedstrijden voor PSV en wist daarin drie keer te scoren, onder meer in zijn debuutwedstrijd tegen ADO Den Haag.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd