De Graafschap dreigt Burgzorg en El Jebli kwijt te raken

23 juni 2019, 14:46

De kans is groot dat Delano Burgzorg en Youssef El Jebli bezig zijn aan hun laatste dagen bij De Graafschap. Burgzorg is volgens technisch manager Peter Hofstede in onderhandeling met een nieuwe club, terwijl ook El Jebli wordt gevolgd. De club uit Doetinchem legde zelf al de nodige spelers vast, maar wil in ieder geval nog een keeper en spelers voor de breedte binnenhalen.

Buitenspeler Burgzorg staat vandaag niet op het veld als De Graafschap de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt, zo zegt Hofstede. "En bij Youssef (El Jebli, red.) is de kans ook aanwezig dat hij vertrekt", aldus de technische baas op de clubkanalen. Wie wel op het veld staan, zijn twee proefspelers. Verdedigers Fahd Aktaou en Jasper van Heertum draaien mee. "Achterin zijn we nog dun bezet", zegt Hofstede. "We gaan kijken of dit goed uitpakt."

Ervaring in de as

De Graafschap wil sowieso nog een keeper aantrekken en Hofstede verwacht dat dit op korte termijn gaat lukken. Eerder werden al de transfers van Toine van Huizen, Gregor Breinbrug, Ralf Seuntjens, Jesse Schuurman en Roland Baas afgerond. "We hebben gekozen voor ervaring in de as, want je moet weten wat de Eerste Divisie vraagt. Daaromheen hebben we jonge gretige jongens die het moeten laten zien", aldus Hofstede. Hij kijkt met een tevreden gevoel naar de selectie die er nu staat onder de nieuwe trainer Mike Snoei. "Het ziet er veelbelovend uit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen