De Graafschap wil Hidde Jurjus opnieuw huren van PSV

23 juni 2019, 14:47

Ook in het nieuwe seizoen hoopt De Graafschap gebruik te kunnen maken van de diensten van Hidde Jurjus. De 25-jarige doelman speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor de club uit Doetinchem en de Superboeren zijn dichtbij een akkoord met PSV over een nieuwe verhuurperiode.

Jurjus komt uit de jeugd van De Graafschap en maakte in 2016 na een goed seizoen de overstap naar Eindhoven. Bij PSV speelde Jurjus echter alleen maar in Jong PSV en werd hij verhuurd aan Roda JC en afgelopen seizoen dus aan De Graafschap. Met die club degradeerde hij uit de Eredivisie, al had Jurjus de laatste maanden geen basisplaats meer vanwege enkele mindere optredens. Zijn concurrent Nigel Bertrams is inmiddels weer vertrokken. Volgens De Gelderlander wil De Graafschap Jurjus nu nog een seizoen huren, zo zegt technisch directeur Peter Hofstede tegen de krant. Jurjus heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2021.

Hofstede liet eerder vanmiddag al weten op korte termijn een nieuwe keeper te kunnen presenteren. Jurjus traint nu nog mee met het PSV van Mark van Bommel, maar zal als de huurtransfer naar De Graafschap is afgerond snel aansluiten bij het elftal van Mike Snoei. De verwachting is dat hij daar niet Delano Burgzorg en Youssef El Jebli tegen het lijf zal lopen, want beide spelers staan voor een vertrek bij De Graafschap.

Lees ookDe Graafschap dreigt Burgzorg en El Jebli kwijt te raken

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen