Obispo: "Niet naar Vitesse gekomen om op de bank te zitten"

23 juni 2019, 17:02

Armando Obispo heeft op huurbasis bij Vitesse een duidelijk doel: de PSV'er wil basisspeler worden in Arnhem.  "Ik kom hier niet voor de bank, laat dat duidelijk zijn", stelt de twintigjarige verdediger, die van PSV alleen op huurbasis mocht vertrekken.

"Het ziet er hier allemaal goed uit", zegt Obispo na zijn eerste training tegen Omroep Gelderland. "Ik kreeg ook meteen een goed gevoel toen dit op mij af kwam. Iedereen was positief, dit is de juiste stap voor mij. Ik heb veel zin om aan dit nieuwe avontuur te beginnen."

PSV wil hem bij Vitesse meer Eredivisie-ervaring op laten doen. In Eindhoven lukte dat amper. "Ik zat al wel twee jaar bij de selectie. Bij Jong PSV heb ik in mijn eerste seizoen nog wel minuten gemaakt, maar door die nieuwe regel van vorig jaar na de winterstop eigenlijk niet meer", legt Obispo op. "De regel is dat als je op het wedstrijdformulier van het eerste staat je de dag erna niet bij Jong PSV mag spelen."

Komend seizoen aast Obispo op een basisplaats bij Vitesse. Het vertrek van Maikel van der Werff biedt hem mogelijkheden. "Ik ben niet naar Vitesse gekomen om op de bank te zitten. Alleen zal ik het zelf moeten afdwingen natuurlijk. Iedereen begint weer op nul", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen