'De Ligt na Ronaldo de best verdienende speler Juventus'

24 juni 2019, 08:09

De transfer van Ajax-captain Matthijs de Ligt naar Juventus is voor negentig procent rond. De verdediger kan een gigantisch salaris tegemoet zien in Turijn: hij gaat drie keer zo veel verdienen als Frenkie de Jong bij FC Barcelona en zit als enige in de buurt van de absolute ster Cristiano Ronaldo.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens de ochtendkrant is de overgang 'op een haar na gevild', ondanks dat Paris Saint-Germain nog een ultieme poging deed voor zijn komst. Niet alleen het salaris heeft de Nederlandse verdediger over de streep getrokken, ook het feit dat hij met Cristiano Ronaldo - een jeugdidool - kan samenspelen weegt voor de verdediger erg zwaar. Na de Nations League-finale was er zelfs contact tussen beide heren.

De Ligt kan in Turijn meer verdienen dan Serie A-sterren als Paulo Dybala, Miralem Pjanic en Mauro Icardi. Bij Juventus krijgt hij te maken met de nieuwe coach Maurizio Sarri, en wordt gezien als de ideale opvolger van de 34-jarige Giorgio Chiellini. De Ajacied kost Juventus aan transfersom naar verluidt zo'n zeventig miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen