RKC Waalwijk krijgt nieuwe hoofdsponsor: géén Mandemakers

24 juni 2019, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor het eerst sinds jaren verdwijnt Mandemakers Keukens van de voorkant van het shirt van RKC Waalwijk. Het concern maakt plaats als hoofdsponsor voor Willy Naessens, een bedrijf actief in bedrijfshuisvesting in prefab beton. "Ik heb altijd gezegd dat ik graag ruimte maak voor extra sponsors, in het belang van RKC", aldus Ben Mandemakers.

Op de clubsite maakt RKC Waalwijk melding van de nieuwe hoofdsponsor. "Mandemakers is ook de langstzittende shirtsponsor in het betaalde voetbal. Daar zijn we enorm dankbaar voor, maar het is ook goed voor de club als we daar meer partijen omheen verzamelen", legt Frank van Mosselveld, algemeen directeur van de Brabantse club, uit op de site.

Ook Mandemakers, al sinds jaar en dag actief als betrokken sponsor en meermaals redder van RKC Waalwijk, is blij met het nieuws. "Meer sponsors betekent een hogere begroting en daarmee meer middelen voor succes voor RKC", legt hij uit. "Willy Naessens is een ambitieus familiebedrijf dat goed bij RKC en ons bedrijf past. Ik ben blij dat Jeroen de Bonth deze stap zet. En geen zorgen, ik ga echt niet minder doen voor RKC, eerder meer. Ik ben trots op de ontwikkeling die RKC Waalwijk momenteel doormaakt op alle vlakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen