'Promes nadert akkoord met Ajax: terugkeer naar Nederland lonkt'

24 juni 2019, 09:21   Bijgewerkt: 24 juni 2019, 09:36

Quincy Promes is dicht bij een akkoord met Ajax: de buitenspeler van Sevilla staat dan ook voor een terugkeer naar de club waar hij eerder in de jeugdopleiding al speelde. Hij is zijn verdedigende rol in Spanje beu, waardoor de Amsterdammers - die Champions League spelen - uitkomst bieden. Bovendien wacht hem een weerzien met Erik ten Hag.

Dat schrijven Voetbal International en De Telegraaf. Promes liet eerder al weten veel respect te hebben voor de oefenmeester, met wie hij bij Go Ahead Eagles eerder samenwerkte. Over een transfersom wordt door VI nog niet gesproken, wel dat hij 'aan de vooravond' staat van zijn terugkeer in Nederland. Eerder betaalde Sevilla twintig miljoen euro voor de multifunctionele voetballer. 

Promes speelde in het verleden eerder voor Spartak Moskou, bij wie hij veel indruk maakte en gekozen werd tot 'Speler van het Jaar' in Rusland. Ook kwam de inmiddels 37-voudig Oranje-international uit voor FC Twente en Go Ahead Eagles. Bij Ajax zou voor hem een vijfjarig contract klaarliggen en volgens De Telegraaf wordt hij vandaag nog gepresenteerd in Amsterdam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen