Tussenrapport Oranje: moet en kan beter tegen Japan

25 juni 2019 – Met de foutloze negen punten uit drie wedstrijden bereikte Oranje de achtste finale van het WK. De duels met Nieuw-Zeeland (0-1), Kameroen (3-1) en Canada (2-1) bezorgden bondscoach Sarina Wiegman echter wel het nodige huiswerk. Goed was het allesbehalve wat de vrouwen lieten zien. Vlak voor het treffen met Japan maakt FCUpdate.nl het tussenrapport op. 

Tussenrapport Oranje: moet en kan beter tegen Japan

Sari van Veenendaal – 6

Won de keepersstrijd van Loes Geurts en schoot het WK uit de startblokken. Sari van Veenendaal behoedde Oranje in de openingswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland meerdere keren voor een achterstand. Maar zag er in de wedstrijden tegen Kameroen en Canada een stuk minder goed uit. Maakte bij het enige doelpunt van Kameroen een slippertje en mocht van geluk spreken dat de goal van Jordyn Huitema donderdag werd geannuleerd. De Canadese schoot de bal door de benen, maar deed dat wel in buitenspelpositie.

Desiree van Lunteren – 7
Stille kracht op de rechtsbackpositie Desiree van Lunteren mag vooral heel tevreden zijn over haar optredens tegen Nieuw-Zeeland en Kameroen: ze nam daarin de twijfels over haar positie weg. Zowel verdedigend als aanvallend dik voldoende. Ze begon tegen Canada wel erg ongelukkig, toen ze bijna een strafschop veroorzaakte, maar juis in haar mindere optreden kwam de assist die al een tijdje in de lucht hing. In de slotfase tegen Canada schonk Van Lunteren Lineth Beerensteyn een niet te missen kans.

Stefanie van der Gragt – 6
Haar optreden tegen Nieuw-Zeeland was meer dan een ruime voldoende, maar dat de verdedigster wederom met een blessure kampt, is wel heel vervelend. Afgelopen seizoen stond ze in Barcelona meer langs de kant dan haar lief was en ze hoopte zó fit te blijven in Frankrijk. Dat is niet het geval, want de laatste twee groepsduels kwam ze niet in actie. Gelukkig traint ze weer volop mee, maar gezien haar kwetsbaarheid zal Sarina Wiegman wellicht voor het centrum Anouk Dekker-Dominique Bloodworth blijven kiezen…

Dominique Bloodworth – 6
Een valse start tegen Nieuw-Zeeland, maar tegen Kameroen en Canada deed ze het naar behoren. Dominique Bloodworth liet in de drie groepswedstrijden erg goede dingen zien: verdedigend, opbouwend én scorend. De 2-1 van haar tegen Kameroen was bovendien een belangrijk doelpunt. Wel maakt ze nog te vaak een slippertje, vooral in de eerste twee duels. Gelukkig bleven die slordigheden vooralsnog zonder gevolgen en toonde Bloodworth afgelopen donderdag beterschap.

Anouk Dekker – 6

Keerde na haar schorsing voor de WK-opener terug in de basiself, mede door de blessure van Van der Gragt. Ze mocht zich het doelpunt van Kameroen deels aanrekenen en kende ook haar slordigheden in de opbouw in meerdere duels. Tegen Canada had ze haar handen vol aan de rappe aanvalsters, maar bleef ze uiteindelijk overeind. Al met al liet Anouk Dekker een degelijke betrouwbare indruk achter. Kers op de taart was de 1-0 met hoofd én schouder tegen Canada.

Kika van Es - 5
Won de race tegen de klok nadat ze een week voor het WK haar middenhandsbeentje brak. Kreeg in de eerste twee wedstrijden het vertrouwen van Sarina Wiegman, maar de linksback werd beide keren voortijdig gewisseld. Dat Kika van Es tegen Canada haar basisplaats kwijtraakte aan Merel van Dongen was dan ook geen verrassing en een wens bij het grote publiek. De speelster van Ajax, op weg naar het buitenland, kon te weinig toevoegen aan het spel van Oranje. Vooral de klik met Lieke Martens ontbrak.

Merel van Dongen - 6,5
Twee verdienstelijke invalbeurten leverden haar een basisplaats op tegen Canada. Merel van Dongen klopte direct hard op de deur: tegen Nieuw-Zeeland was ze meteen beslissend en leidde haar voorzet uiteindelijk de winnende treffer van Jill Roord op. Omdat Van Es twee keer tegenviel, kon Sarina Wiegman niet meer om Van Dongen heen en de linksback van Real Betis betaalde het vertrouwen meteen terug. Donderdag was het verdedigend en voetballend allemaal beter dan wat Van Es tot dusver in Frankrijk liet zien.

Sherida Spitse - 5
Grossierde tegen Nieuw-Zeeland en Kameroen in balverlies. De aanvoerster speelde onherkenbaar en dat leverde haar veel kritiek op. Waar Sherida Spitse voor controle moet zorgen, bezorgde ze haar teamgenoten eerder problemen. Er werd zelfs geopperd dat Spitse uit het elftal moest verdwijnen voor Jill Roord, mede omdat ze te weinig dynamisch was. Sarina Wiegman heeft echter een grenzeloos vertrouwen in haar en stelde de Friezin ook op tegen Canada. Daarin toonde Spits gelukkig beterschap. De assist op de 1-0 van Anouk Dekker was een bekroning voor haar onverstoorbaarheid.

Jackie Groenen: 7

In de eerste wedstrijd werd Groenen naar de kant gehaald door Wiegman: een wissel die pijn deed bij de speelster, die openlijk aangaf dat ze vond dat ze niet het kind van de rekening had hoeven zijn. Maar net zo scherp als haar woorden herstelde de spelmaakster zich in de tweede wedstrijd tegen Kameroen en was ze (in)direct betrokken bij twee doelpunten en ook tegen Canada was ze een van de uitblinksters op het (midden)veld. Blijkbaar had Groenen net even de prikkel nodig die ze kreeg van Wiegman: op naar nog meer.

Daniëlle van de Donk – 6
Rent, strijdt en werkt hard. Het is Daniëlle van de Donk ten voeten uit. Als balveroveraar maakt Van de Donk faam en is ze een belangrijke kracht op het middenveld. Door de ondergrens zakken doet de speelster van Arsenal vrijwel nooit, maar een stempel drukken op dit Oranje lukt haar nog niet. Wanneer ze beslissend wordt, kan ze uit de schaduw stappen van het bewierookte trio Vivianne Miedema, Lieke Martens en Shanice van de Sanden. Haar aanvallende bijdrage zal dan echter wel moeten groeien.

Jill Roord - 6,5
Voor haar eigen gevoel zal Roord geen voldoende hebben gescoord dit WK, omdat de speelster een basisplaats wilde afdwingen. Dat ze tegen Nieuw-Zeeland de winnende maakte, was de bevestiging dat ze goed bezig is, maar vooralsnog moet ze het met invalbeurten doen. De hype rondom haar is - ondanks kritiek op Spitse - toch wel weer gaan liggen en vooralsnog lijkt er geen reden om de basis te veranderen. De rol van Roord is daarmee nog altijd als twaalfde dame en dat is wat ze juist niet wilde, ondanks haar belangrijke goal tegen Nieuw-Zeeland.

Vivianne Miedema – 8

De grote uitblinkster tot dusver op het WK: tegen Nieuw-Zeeland blonk ze vooral uit in het meevoetballen en miste ze haar kansen, maar tegen Kameroen ging ze alsnog los. Ze nam het all time topscorersrecord van Nederland in handen, waarmee ze terecht Woman-of-the-match werd. Voor haar is het WK tot dusver volledig geslaagd, zeker omdat ze voorin - anders dan in voorgaande jaren - de grote mevrouw is. De flankspeelsters zijn niet in grootste vorm, toch blijft Miedema gewoon scoren. Al had haar bal op de paal tegen Canada een beter lot verdiend.

Lieke Martens: 5
Een van de grote tegenvallers is Lieke Martens op dit toernooi. De speelster was op het EK nog alles bepalend, maar heeft vooralsnog een rol in de luwte bij Oranje. Acties mislukken, passes komen niet aan: een van de best betaalde speelsters van Oranje heeft telkens het gevoel ingesloten te zitten tussen alle verdedigsters. Wellicht bewaart ze haar geniale acties voor de beslissende fase van het WK, maar tot dusver scoorde Martens een forse onvoldoende. Tegen Canada werd ze na zeventig minuten zelfs naar de kant gehaald: dat is nog niet vaak gebeurd.

Shanice van de Sanden - 5,5
Wat voor Martens geldt, gaat ook op voor haar collega-aanvalster Van de Sanden aan de andere kant. Haar goede vorm van bij Olympique Lyon heeft ze in Oranje-tenue in Frankrijk vooralsnog niet te pakken. Alleen tegen Kameroen haalde ze een krappe voldoende en was ze belangrijk met een assist op Miedema. Dat ze tot twee keer toe voortijdig naar de kant werd gehaald, zegt wat dat betreft genoeg. Haar kapsel is als vanouds, maar haar spelvreugde en daarbij horende glimlach nog zeker niet.

Lineth Beerensteyn – 7

Voegt met haar invalbeurten nieuwe energie toe aan dit Oranje. Voor wie ze erin komt, maakt Lineth Beerensteyn niet uit. Twee keer bracht Sarina Wiegman haar voor Van de Sanden, afgelopen donderdag loste ze Martens af. Als Beerensteyn binnen de lijnen staat, gaan alle remmen los. Ze had een hoofdrol bij de 1-0 van Jill Roord tegen Nieuw-Zeeland en deed het tegen Canada zelf. Wat moet Beerensteyn nog meer doen om zich in de basis te knokken?

Renate Jansen viel in tegen Canada, maar speelde tekort om in aanmerking te komen voor een beoordeling

gerelateerd

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

 1. zondag 20 oktober 2019

 2. Matig Feyenoord blameert zich ook tegen Heracles Almelo 18:44

  Matig Feyenoord blameert zich ook tegen Heracles Almelo

  Feyenoord is er zondagavond voor de zevende keer dit seizoen niet in geslaagd te winnen in de Eredivisie. Heracles Almelo pakte…

 3. Sierhuis na actie Coremans: "Ik was echt even van de kaart" 18:43

  Sierhuis na actie Coremans: "Ik was echt even van de kaart"

  Kaj Sierhuis speelde zondag een grote rol in 2-0 overwinning van FC Groningen op Sparta Rotterdam. De invaller maakte de…

 4. Fraser boos op aanvaller Rayhi: "Ik ben behoorlijk pissig" 18:10

  Fraser boos op aanvaller Rayhi: "Ik ben behoorlijk pissig"

  Het ging zondag na FC Groningen tegen Sparta Rotterdam (2-0) niet alleen over Tim Coremans, die rood kreeg na een domme…

 5. Van de Donk scoort twee keer en helpt Arsenal aan zege 17:46

  Van de Donk scoort twee keer en helpt Arsenal aan zege

  Daniëlle van de Donk heeft haar prima vorm ook zondag geëtaleerd bij Arsenal. De middenveldster van de Oranje Leeuwinnen…

 6. Coremans reageert: "Kopstoot geven was niet mijn bedoeling" 17:24

  Coremans reageert: "Kopstoot geven was niet mijn bedoeling"

  Tim Coremans heeft zondag opzien gebaard tijdens FC Groningen tegen Sparta Rotterdam (2-0). De keeper van de Rotterdammers…

 7. Bayern schrikt: hartproblemen Tolisso op trainingsveld 17:06

  Bayern schrikt: hartproblemen Tolisso op trainingsveld

  Het was zondag schrikken bij Bayern München. De Duitse club werkte daags na de 2-2 remise tegen FC Augsburg een open training…

 8. Ranieri debuteert met remise tegen Roma, rood Kluivert 16:59

  Ranieri debuteert met remise tegen Roma, rood Kluivert

  Claudio Ranieri is zijn avontuur als coach van Sampdoria zondagmiddag begonnen met een gelijkspel tegen AS Roma. In een zeer…

 9. Liverpool met Alisson, maar zonder Salah op Old Trafford 16:53

  Liverpool met Alisson, maar zonder Salah op Old Trafford

  Liverpool kan zondagmiddag in de kraker tegen Manchester United weer een beroep doen op Alisson Becker. De Braziliaanse goalie…

 10. Emmen wint kelderkraker en neemt afstand van de gevarenzone 16:28

  Emmen wint kelderkraker en neemt afstand van de gevarenzone

  FC Emmen heeft zondagmiddag in een wedstrijd met twee gezichten met 2-1 gewonnen van concurrent Fortuna Sittard. In de eerste…

 11. Sierhuis duwt Sparta van wolk, oliedom rood Coremans 16:23

  Sierhuis duwt Sparta van wolk, oliedom rood Coremans

  FC Groningen heeft zondagmiddag in eigen huis een belangrijke zege geboekt op Sparta Rotterdam. Nadat de eerste helft weinig…

 12. Video: Nainggolan opent score met wereldgoal tegen SPAL 16:12

  Video: Nainggolan opent score met wereldgoal tegen SPAL

  Radja Nainggolan is allesbehalve een veelscorende middenvelder, maar zijn eerste doelpunt sinds zijn rentree bij Cagliari is…

 13. Belangrijke Saymak opgelucht: "Het maakt niet uit wie er scoort" 15:49

  Belangrijke Saymak opgelucht: "Het maakt niet uit wie er scoort"

  Voor het eerst sinds zijn terugkeer naar Overijssel was Mustafa Saymak zondag belangrijk voor PEC Zwolle. De aanvallende…

 14. Feyenoord begint met Senesi, Jørgensen en Kökçü in de basis 15:27

  Feyenoord begint met Senesi, Jørgensen en Kökçü in de basis

  Feyenoord begint zondagmiddag in De Kuip tegen Heracles Almelo met aankoop Marcos Senesi in de basis. De verdediger maakt zijn…

 15. Groenendijk teleurgesteld in resultaat: "Onnodige nederlaag" 15:10

  Groenendijk teleurgesteld in resultaat: "Onnodige nederlaag"

  ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk baalde flink van de nederlaag bij PEC Zwolle zondagmiddag. Niet zozeer omdat het het…

 16. Makkelie fluit Champions League-duel Olympiakos - Bayern 14:49

  Makkelie fluit Champions League-duel Olympiakos - Bayern

  Danny Makkelie fluit komende week het duel tussen Olympiakos Piraeus en Bayern München in de Champions League. De Nederlandse…

 17. Inter in spoor van Juventus mede door assist van De Vrij 14:26

  Inter in spoor van Juventus mede door assist van De Vrij

  Internazionale blijft voorlopig in het spoor van Juventus. De ploeg van Stefan de Vrij had een simpele zondagmiddag op bezoek…

 18. PEC Zwolle brengt ADO de vijfde nederlaag op rij toe 14:09

  PEC Zwolle brengt ADO de vijfde nederlaag op rij toe

  PEC Zwolle heeft in de slotfase een uiterst belangrijke overwinning geboekt op concurrent ADO Den Haag. Na een boeiende eerste…

 19. Ajax-huurling Magallán draagt met goal bij aan zege Alavés 13:54

  Ajax-huurling Magallán draagt met goal bij aan zege Alavés

  Ajax-huurling Lisandro Magallán (op archiefbeeld) heeft Alavés zondagmiddag aan een belangrijke overwinning geholpen in eigen…

 20. Barcelona-back Roberto valt uit, Bosz tijdje zonder Wendell 13:32

  Barcelona-back Roberto valt uit, Bosz tijdje zonder Wendell

  Sergio Roberto heeft een blessure opgelopen bij FC Barcelona. De middenvelder annex verdediger moest zich in de rust laten…

 21. Hawk-Eye biedt excuses aan na verkeerde scherm bij de Spurs 13:15

  Hawk-Eye biedt excuses aan na verkeerde scherm bij de Spurs

  Het Hawk-Eye-systeem in de Premier League ging zaterdagmiddag in de fout. Bij het duel tussen Tottenham Hotspur en Watford…

 22. Bijen baalt van tegengoal: "Werd verblind door de lampen" 12:55

  Bijen baalt van tegengoal: "Werd verblind door de lampen"

  Peet Bijen ging zaterdagavond in de fout bij het enige doelpunt van Willem II. Al vroeg in de wedstrijd schatte de speler van FC…

 23. Makkelie baalt van twee gemiste rode kaarten: "Blij met VAR" 12:30

  Makkelie baalt van twee gemiste rode kaarten: "Blij met VAR"

  Danny Makkelie baalde flink dat hij zaterdagavond tot twee keer toe een rode kaart miste bij het duel tussen FC Utrecht en PSV.…

 24. Koeman heeft Barça-clausule staan in zijn contract bij KNVB 11:48

  Koeman heeft Barça-clausule staan in zijn contract bij KNVB

  Bondscoach Ronald Koeman kán na EURO 2020 overstappen naar FC Barcelona, mocht die kans zich voordoen. Hoewel de coach bij zijn…

 25. NEC en overbodige Bossaerts per direct uit elkaar 11:33

  NEC en overbodige Bossaerts per direct uit elkaar

  NEC heeft per direct afscheid genomen van Mathias Bossaerts. De centrale verdediger was volledig overbodig geworden bij de…

 26. Bologna boos over ongelukkige handsbal van De Ligt 11:04

  Bologna boos over ongelukkige handsbal van De Ligt

  Matthijs de Ligt ontsnapte zaterdagavond aan een nieuwe tegenslag: de Nederlander kreeg in de slotfase een bal tegen zijn arm in…

 27. Garrix gaat het officiële lied voor EURO 2020 componeren 10:50

  Garrix gaat het officiële lied voor EURO 2020 componeren

  Mooi nieuws voor Martin Garrix: de Nederlandse dj gaat het officiële lied voor EURO 2020 componeren. "Het is een ongelooflijke…

 28. Bayern-verdediger Süle lang 'out' met kruisbandblessure 10:32

  Bayern-verdediger Süle lang 'out' met kruisbandblessure

  Bayern München-verdediger Niklas Süle heeft zaterdag een zware kruisbandblessure opgelopen. De achterhoedespeler viel tegen FC…

 29. Kelly valt tegen bij Feyenoord: "Basisplaats nu niet aan de orde" 10:10

  Kelly valt tegen bij Feyenoord: "Basisplaats nu niet aan de orde"

  Liam Kelly valt vooralsnog flink tegen bij Feyenoord. Ook trainer Jaap Stam, op wiens voorspraak de middenvelder naar De Kuip…

 30. De Jong blinkt uit bij Barcelona en looft voorste trio 09:53

  De Jong blinkt uit bij Barcelona en looft voorste trio

  Frenkie de Jong was een van de grote spelers zaterdag namens FC Barcelona, maar heeft zelf vooral genoten van Antoine Griezmann…

 31. De Boer opgelucht na zege, maar ziet Parkhurst uitvallen 09:30

  De Boer opgelucht na zege, maar ziet Parkhurst uitvallen

  Frank de Boer boekte zaterdag in de eerste ronde van de play-offs een zege op New England Revolution, maar de oefenmeester koos…

 32. Blind eerlijk na blamage: "Slechtste wedstrijd in laatste twee jaar" 09:09

  Blind eerlijk na blamage: "Slechtste wedstrijd in laatste twee jaar"

  Daley Blind was zeer kritisch op het optreden van Ajax zaterdagavond in Waalwijk. De verdediger vond dat de Amsterdammers de…

 33. Barkley vraagteken voor Ajax, ook Süle en Felix 'out' 08:55

  Barkley vraagteken voor Ajax, ook Süle en Felix 'out'

  Chelsea moet het woensdagavond tegen Ajax mogelijk stellen zonder middenvelder Ross Barkley. De middenvelder viel zaterdag tegen…

 34. Viergever snapte rode kaart: "Ik stap uit en raak zijn been" 08:40

  Viergever snapte rode kaart: "Ik stap uit en raak zijn been"

  Nick Viergever werd zaterdagavond met een directe rode kaart van het veld gestuurd namens PSV tegen FC Utrecht (3-0 nederlaag).…

 35. Spoorboekje: Feyenoord tegen Heracles, Liverpool naar United 07:00

  Spoorboekje: Feyenoord tegen Heracles, Liverpool naar United

  Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het…

 36. Gisteren gemist: negental PSV verliest, slecht Ajax klopt RKC 00:30

  Gisteren gemist: negental PSV verliest, slecht Ajax klopt RKC

  In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een…

 37. zaterdag 19 oktober 2019

 38. Van Bommel: "Niets aan de hand, wedstrijd zelf weggegeven" 23:54

  Van Bommel: "Niets aan de hand, wedstrijd zelf weggegeven"

  Mark van Bommel vond dat er tegen FC Utrecht niets aan de hand was voor PSV, tot het moment dat Nick Viergever en later Jorrit…

 39. Racisme-incident in Engeland: spelers van veld, duel gestaakt 23:28

  Racisme-incident in Engeland: spelers van veld, duel gestaakt

  Een nieuw racisme-incident: het FA Cup-duel tussen Haringey Borough en Yeovil Town is zaterdag gestaakt. Doelman Douglas Pajetat…

 40. Ondermaats Real Madrid lijdt eerste competitienederlaag 23:02

  Ondermaats Real Madrid lijdt eerste competitienederlaag

  Real Madrid heeft de eerst competitienederlaag van dit seizoen geleden. De ploeg van Zinedine Zidane stelde teleur tegen…

 41. Juventus wint, De Ligt ontsnapt bij nieuwe handsbal 22:46

  Juventus wint, De Ligt ontsnapt bij nieuwe handsbal

  Juventus blijft ook na de interlandperiode winnen. De koploper van Italië klopte Bologna (2-1). Matthijs de Ligt speelde…

 42. 'Rood' PSV verliest het hoofd en gedeelde koppositie met Ajax 22:39

  'Rood' PSV verliest het hoofd en gedeelde koppositie met Ajax

  Na negen wedstrijden op rij zonder nederlaag heeft PSV de eerste verliespartij van dit seizoen moeten incasseren. De…

 43. Uiterst effectief Vitesse rekent eenvoudig af met VVV-Venlo 22:36

  Uiterst effectief Vitesse rekent eenvoudig af met VVV-Venlo

  Een zeer effectief Vitesse heeft, zonder eigenlijk een moment te imponeren, simpel gewonnen op bezoek bij VVV-Venlo. De…

 44. Young Boys tankt het nodige vertrouwen voor duel met Feyenoord 22:05

  Young Boys tankt het nodige vertrouwen voor duel met Feyenoord

  Young Boys werkt met vertrouwen toe naar het Europese duel met Feyenoord. De Zwitsers wonnen in competitieverband met 4-1 van…

 45. Ten Hag erg ontevreden: "Het waren elf bv'tjes in de eerste helft" 21:53

  Ten Hag erg ontevreden: "Het waren elf bv'tjes in de eerste helft"

  Het heeft gedonderd in de kleedkamer van Ajax. Erik ten Hag was niet te spreken over het optreden van zijn ploeg tegen RKC…

 46. Vroege goal Vrousai levert Willem II zege op in Enschede 21:39

  Vroege goal Vrousai levert Willem II zege op in Enschede

  Willem II heeft zaterdagavond door een vroege treffer van Marios Vrousai de vierde zege ooit bij FC Twente geboekt. In de zesde…

 47. De Boer en Atlanta nemen eerste horde in play-offs 21:18

  De Boer en Atlanta nemen eerste horde in play-offs

  Frank de Boer heeft de eerste stap gezet naar titelprolongatie met Atlanta United. De regerend MLS-kampioen startte de play-offs…

 48. Manchester City heeft geen enkele moeite met Crystal Palace 20:57

  Manchester City heeft geen enkele moeite met Crystal Palace

  Manchester City heeft de kater van twee weken geleden weggespoeld. De Engels kampioen leed voor de interlandperiode een…

 49. Compact Heerenveen boekt verrassende zege op AZ 20:33

  Compact Heerenveen boekt verrassende zege op AZ

  SC Heerenveen heeft de derde zege op rij geboekt. De Friezen waren zaterdagavond verrassend te sterk voor AZ (2-4). Heerenveen…

 50. Borussia Dortmund klopt koploper Mönchengladbach 20:28

  Borussia Dortmund klopt koploper Mönchengladbach

  Borussia Dortmund is de eerste plek in de Bundesliga genaderd toot op een punt. De ploeg van Lucien Favre won van Borussia…

 51. Dramatisch Ajax met hangen en wurgen langs RKC Waalwijk 20:26

  Dramatisch Ajax met hangen en wurgen langs RKC Waalwijk

  Ajax heeft een zwaarbevochten overwinning geboekt op bezoek bij hekkensluiter RKC Waalwijk. In de eerste helft waren de beste…

 52. Ook onder nieuwe trainer stelt Olympique Lyon zwaar teleur 19:35

  Ook onder nieuwe trainer stelt Olympique Lyon zwaar teleur

  Rudi Garcia kent een valse start als trainer van Olympique Lyon. Zijn debuut voor de dolende Franse club resulteerde in een…

Meer nieuws