Tussenrapport Oranje: moet en kan beter tegen Japan

25 juni 2019 – Met de foutloze negen punten uit drie wedstrijden bereikte Oranje de achtste finale van het WK. De duels met Nieuw-Zeeland (0-1), Kameroen (3-1) en Canada (2-1) bezorgden bondscoach Sarina Wiegman echter wel het nodige huiswerk. Goed was het allesbehalve wat de vrouwen lieten zien. Vlak voor het treffen met Japan maakt FCUpdate.nl het tussenrapport op. 

Tussenrapport Oranje: moet en kan beter tegen Japan

Sari van Veenendaal – 6

Won de keepersstrijd van Loes Geurts en schoot het WK uit de startblokken. Sari van Veenendaal behoedde Oranje in de openingswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland meerdere keren voor een achterstand. Maar zag er in de wedstrijden tegen Kameroen en Canada een stuk minder goed uit. Maakte bij het enige doelpunt van Kameroen een slippertje en mocht van geluk spreken dat de goal van Jordyn Huitema donderdag werd geannuleerd. De Canadese schoot de bal door de benen, maar deed dat wel in buitenspelpositie.

Desiree van Lunteren – 7
Stille kracht op de rechtsbackpositie Desiree van Lunteren mag vooral heel tevreden zijn over haar optredens tegen Nieuw-Zeeland en Kameroen: ze nam daarin de twijfels over haar positie weg. Zowel verdedigend als aanvallend dik voldoende. Ze begon tegen Canada wel erg ongelukkig, toen ze bijna een strafschop veroorzaakte, maar juis in haar mindere optreden kwam de assist die al een tijdje in de lucht hing. In de slotfase tegen Canada schonk Van Lunteren Lineth Beerensteyn een niet te missen kans.

Stefanie van der Gragt – 6
Haar optreden tegen Nieuw-Zeeland was meer dan een ruime voldoende, maar dat de verdedigster wederom met een blessure kampt, is wel heel vervelend. Afgelopen seizoen stond ze in Barcelona meer langs de kant dan haar lief was en ze hoopte zó fit te blijven in Frankrijk. Dat is niet het geval, want de laatste twee groepsduels kwam ze niet in actie. Gelukkig traint ze weer volop mee, maar gezien haar kwetsbaarheid zal Sarina Wiegman wellicht voor het centrum Anouk Dekker-Dominique Bloodworth blijven kiezen…

Dominique Bloodworth – 6
Een valse start tegen Nieuw-Zeeland, maar tegen Kameroen en Canada deed ze het naar behoren. Dominique Bloodworth liet in de drie groepswedstrijden erg goede dingen zien: verdedigend, opbouwend én scorend. De 2-1 van haar tegen Kameroen was bovendien een belangrijk doelpunt. Wel maakt ze nog te vaak een slippertje, vooral in de eerste twee duels. Gelukkig bleven die slordigheden vooralsnog zonder gevolgen en toonde Bloodworth afgelopen donderdag beterschap.

Anouk Dekker – 6

Keerde na haar schorsing voor de WK-opener terug in de basiself, mede door de blessure van Van der Gragt. Ze mocht zich het doelpunt van Kameroen deels aanrekenen en kende ook haar slordigheden in de opbouw in meerdere duels. Tegen Canada had ze haar handen vol aan de rappe aanvalsters, maar bleef ze uiteindelijk overeind. Al met al liet Anouk Dekker een degelijke betrouwbare indruk achter. Kers op de taart was de 1-0 met hoofd én schouder tegen Canada.

Kika van Es - 5
Won de race tegen de klok nadat ze een week voor het WK haar middenhandsbeentje brak. Kreeg in de eerste twee wedstrijden het vertrouwen van Sarina Wiegman, maar de linksback werd beide keren voortijdig gewisseld. Dat Kika van Es tegen Canada haar basisplaats kwijtraakte aan Merel van Dongen was dan ook geen verrassing en een wens bij het grote publiek. De speelster van Ajax, op weg naar het buitenland, kon te weinig toevoegen aan het spel van Oranje. Vooral de klik met Lieke Martens ontbrak.

Merel van Dongen - 6,5
Twee verdienstelijke invalbeurten leverden haar een basisplaats op tegen Canada. Merel van Dongen klopte direct hard op de deur: tegen Nieuw-Zeeland was ze meteen beslissend en leidde haar voorzet uiteindelijk de winnende treffer van Jill Roord op. Omdat Van Es twee keer tegenviel, kon Sarina Wiegman niet meer om Van Dongen heen en de linksback van Real Betis betaalde het vertrouwen meteen terug. Donderdag was het verdedigend en voetballend allemaal beter dan wat Van Es tot dusver in Frankrijk liet zien.

Sherida Spitse - 5
Grossierde tegen Nieuw-Zeeland en Kameroen in balverlies. De aanvoerster speelde onherkenbaar en dat leverde haar veel kritiek op. Waar Sherida Spitse voor controle moet zorgen, bezorgde ze haar teamgenoten eerder problemen. Er werd zelfs geopperd dat Spitse uit het elftal moest verdwijnen voor Jill Roord, mede omdat ze te weinig dynamisch was. Sarina Wiegman heeft echter een grenzeloos vertrouwen in haar en stelde de Friezin ook op tegen Canada. Daarin toonde Spits gelukkig beterschap. De assist op de 1-0 van Anouk Dekker was een bekroning voor haar onverstoorbaarheid.

Jackie Groenen: 7

In de eerste wedstrijd werd Groenen naar de kant gehaald door Wiegman: een wissel die pijn deed bij de speelster, die openlijk aangaf dat ze vond dat ze niet het kind van de rekening had hoeven zijn. Maar net zo scherp als haar woorden herstelde de spelmaakster zich in de tweede wedstrijd tegen Kameroen en was ze (in)direct betrokken bij twee doelpunten en ook tegen Canada was ze een van de uitblinksters op het (midden)veld. Blijkbaar had Groenen net even de prikkel nodig die ze kreeg van Wiegman: op naar nog meer.

Daniëlle van de Donk – 6
Rent, strijdt en werkt hard. Het is Daniëlle van de Donk ten voeten uit. Als balveroveraar maakt Van de Donk faam en is ze een belangrijke kracht op het middenveld. Door de ondergrens zakken doet de speelster van Arsenal vrijwel nooit, maar een stempel drukken op dit Oranje lukt haar nog niet. Wanneer ze beslissend wordt, kan ze uit de schaduw stappen van het bewierookte trio Vivianne Miedema, Lieke Martens en Shanice van de Sanden. Haar aanvallende bijdrage zal dan echter wel moeten groeien.

Jill Roord - 6,5
Voor haar eigen gevoel zal Roord geen voldoende hebben gescoord dit WK, omdat de speelster een basisplaats wilde afdwingen. Dat ze tegen Nieuw-Zeeland de winnende maakte, was de bevestiging dat ze goed bezig is, maar vooralsnog moet ze het met invalbeurten doen. De hype rondom haar is - ondanks kritiek op Spitse - toch wel weer gaan liggen en vooralsnog lijkt er geen reden om de basis te veranderen. De rol van Roord is daarmee nog altijd als twaalfde dame en dat is wat ze juist niet wilde, ondanks haar belangrijke goal tegen Nieuw-Zeeland.

Vivianne Miedema – 8

De grote uitblinkster tot dusver op het WK: tegen Nieuw-Zeeland blonk ze vooral uit in het meevoetballen en miste ze haar kansen, maar tegen Kameroen ging ze alsnog los. Ze nam het all time topscorersrecord van Nederland in handen, waarmee ze terecht Woman-of-the-match werd. Voor haar is het WK tot dusver volledig geslaagd, zeker omdat ze voorin - anders dan in voorgaande jaren - de grote mevrouw is. De flankspeelsters zijn niet in grootste vorm, toch blijft Miedema gewoon scoren. Al had haar bal op de paal tegen Canada een beter lot verdiend.

Lieke Martens: 5
Een van de grote tegenvallers is Lieke Martens op dit toernooi. De speelster was op het EK nog alles bepalend, maar heeft vooralsnog een rol in de luwte bij Oranje. Acties mislukken, passes komen niet aan: een van de best betaalde speelsters van Oranje heeft telkens het gevoel ingesloten te zitten tussen alle verdedigsters. Wellicht bewaart ze haar geniale acties voor de beslissende fase van het WK, maar tot dusver scoorde Martens een forse onvoldoende. Tegen Canada werd ze na zeventig minuten zelfs naar de kant gehaald: dat is nog niet vaak gebeurd.

Shanice van de Sanden - 5,5
Wat voor Martens geldt, gaat ook op voor haar collega-aanvalster Van de Sanden aan de andere kant. Haar goede vorm van bij Olympique Lyon heeft ze in Oranje-tenue in Frankrijk vooralsnog niet te pakken. Alleen tegen Kameroen haalde ze een krappe voldoende en was ze belangrijk met een assist op Miedema. Dat ze tot twee keer toe voortijdig naar de kant werd gehaald, zegt wat dat betreft genoeg. Haar kapsel is als vanouds, maar haar spelvreugde en daarbij horende glimlach nog zeker niet.

Lineth Beerensteyn – 7

Voegt met haar invalbeurten nieuwe energie toe aan dit Oranje. Voor wie ze erin komt, maakt Lineth Beerensteyn niet uit. Twee keer bracht Sarina Wiegman haar voor Van de Sanden, afgelopen donderdag loste ze Martens af. Als Beerensteyn binnen de lijnen staat, gaan alle remmen los. Ze had een hoofdrol bij de 1-0 van Jill Roord tegen Nieuw-Zeeland en deed het tegen Canada zelf. Wat moet Beerensteyn nog meer doen om zich in de basis te knokken?

Renate Jansen viel in tegen Canada, maar speelde tekort om in aanmerking te komen voor een beoordeling

gerelateerd

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

 1. zaterdag 20 juli 2019

 2. Sarri verraadt: Matthijs de Ligt maakt zondag debuut voor Juve 13:14

  Sarri verraadt: Matthijs de Ligt maakt zondag debuut voor Juve

  Matthijs de Ligt maakt zondagmiddag zijn debuut voor Juventus. Maurizio Sarri, coach bij de club uit Turijn, liet op de…

 3. Nascimento per direct weg bij FC Eindhoven, Brandts opvolger 13:01

  Nascimento per direct weg bij FC Eindhoven, Brandts opvolger

  David Nascimento is per direct vertrokken als hoofdtrainer van FC Eindhoven. Hij wordt opgevolgd door Ernie Brandts. Nascimento…

 4. 'United veegt Inter-bod van zestig miljoen op Lukaku van tafel' 12:38

  'United veegt Inter-bod van zestig miljoen op Lukaku van tafel'

  Manchester United heeft een bod van Internazionale van zestig miljoen euro op Romelu Lukaku resoluut van tafel geveegd. Dat…

 5. Mahrez apetrots: "Ongelofelijk, na twintig jaar weer kampioen" 12:19

  Mahrez apetrots: "Ongelofelijk, na twintig jaar weer kampioen"

  Algerije-ster Riyad Mahrez is maar wat blij met het winnen van de Afrika Cup. Zijn land versloeg vrijdagavond Senegal (1-0) in…

 6. Sari van Veenendaal tekent bij Spaanse kampioen Atlético Madrid 12:01

  Sari van Veenendaal tekent bij Spaanse kampioen Atlético Madrid

  Sari van Veenendaal staat volgend seizoen onder de lat bij het vrouwenelftal van Atlético Madrid. Onze landgenote komt over van…

 7. Transferweekje: PSV wil Duitser, Janssen en Icardi mogen weg 12:00

  Transferweekje: PSV wil Duitser, Janssen en Icardi mogen weg

  De transferwindow is inmiddels al een tijdje open en de markt draait in volle gang. Al diverse grote transfers werden…

 8. Ajax-aankoop Álvarez overladen met complimenten: "Een baas" 11:23

  Ajax-aankoop Álvarez overladen met complimenten: "Een baas"

  De komst van Edson Álvarez naar Ajax is een zegen voor de club uit Amsterdam, zo stelt Dennis te Kloese. Onze 44-jarige…

 9. 'Atlético Madrid ziet Eriksen als alternatief voor James Rodriguez' 11:05

  'Atlético Madrid ziet Eriksen als alternatief voor James Rodriguez'

  Atlético Madrid is geïnteresseerd in de diensten van Christian Eriksen. Als James Rodriguez niet naar de Spaanse hoofdstad…

 10. PSV-aanwinst Lato looft Angelino: "Heeft het heel goed gedaan" 10:51

  PSV-aanwinst Lato looft Angelino: "Heeft het heel goed gedaan"

  PSV'er Toni Lato beseft dat het een zware taak is om Angelino te doen vergeten in Eindhoven. De Spanjaard is ook een pure…

 11. 'Roda JC zo goed als rond met oud-MVV'er Jordy Croux' 10:26

  'Roda JC zo goed als rond met oud-MVV'er Jordy Croux'

  Jordy Croux is hard op weg naar Roda JC. De club uit Kerkrade is in vergevorderde onderhandeling met de oud-speler van onder…

 12. RKC'er Delcroix geeft om Haïti: "Maak iedere maand geld over" 10:12

  RKC'er Delcroix geeft om Haïti: "Maak iedere maand geld over"

  Hannes Delcroix laat zich van zijn beste kant zien. De nieuwbakken RKC-verdediger blijkt iedere maand een deel van zijn salaris…

 13. Van Drongelen denkt niet dat Nederland beste verdedigers heeft 09:59

  Van Drongelen denkt niet dat Nederland beste verdedigers heeft

  In tegenstelling tot veel anderen, denkt Rick van Drongelen dan het Nederlands elftal niet de beste centrumverdedigers ter…

 14. 'Barcelona polst Kluivert voor functie als hoofd jeugdopleiding' 09:39

  'Barcelona polst Kluivert voor functie als hoofd jeugdopleiding'

  Enkele dagen na zijn ontslag bij Kameroen duikt de naam van Patrick Kluivert alweer op. De oud-speler van onder meer Ajax, FC…

 15. PEC-verdediger Lachman mag op zoek naar nieuwe club 09:19

  PEC-verdediger Lachman mag op zoek naar nieuwe club

  Darryl Lachman mag op zoek naar een nieuwe club. De verdediger van PEC Zwolle heeft in gesprek met de nieuwe trainer John…

 16. Klopp met Liverpool onderuit tegen oud-werkgever Dortmund 09:09

  Klopp met Liverpool onderuit tegen oud-werkgever Dortmund

  Liverpool heeft zijn eerste nederlaag in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen geleden. The Reds gingen met 3-2…

 17. De Ligt maakte keuze voor Juventus na finale Nations League 09:08

  De Ligt maakte keuze voor Juventus na finale Nations League

  Matthijs de Ligt nam gisteren vlak voor het vertrek met zijn club Juventus naar Singapore uitgebreid de tijd om zich uit te…

 18. Zlatan schiet LA Galaxy met onvervalste hattrick naar overwinning 08:49

  Zlatan schiet LA Galaxy met onvervalste hattrick naar overwinning

  Zlatan Ibrahimovic heeft weer eens van zich doen spreken in Amerika. De Zweedse vedette maakte in de stadsderby met Los Angeles…

 19. 'Sevilla wil dertig miljoen betalen voor Bergwijn, PSV verlangt 40' 08:35

  'Sevilla wil dertig miljoen betalen voor Bergwijn, PSV verlangt 40'

  Dat Sevilla hengelt naar de diensten van Steven Bergwijn, is geen verrassing. De Spanjaarden zijn bereid om dertig miljoen euro…

 20. Spoorboekje: Transferweekje en de Belgische Supercup 07:00

  Spoorboekje: Transferweekje en de Belgische Supercup

  Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het…

 21. Gisteren gemist: Álvarez naar Ajax, Algerije wint Afrika Cup 00:30

  Gisteren gemist: Álvarez naar Ajax, Algerije wint Afrika Cup

  In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een…

 22. vrijdag 19 juli 2019

 23. Cocu wil Lampard niet imiteren bij Derby: "Ga ik niet proberen" 23:52

  Cocu wil Lampard niet imiteren bij Derby: "Ga ik niet proberen"

  Phillip Cocu werd begin juli voor vier seizoenen vastgelegd door Derby County en wil succesvol zijn met de club. Afgelopen…

 24. Pizarro (40) stopt na dit seizoen echt als profspeler 23:28

  Pizarro (40) stopt na dit seizoen echt als profspeler

  Het leek nooit te gebeuren, maar Claudio Pizarro heeft nu echt over stoppen nagedacht. De ervaren speler heeft vrijdag…

 25. Algerije trekt aan langste eind in tegenvallende Afrika Cup-finale 23:01

  Algerije trekt aan langste eind in tegenvallende Afrika Cup-finale

  Voor het eerst in 29 jaar tijd heeft Algerije de Afrika Cup gewonnen. Het land trok aan het langste eind in een tegenvallende…

 26. Scherpe Babel kent vliegende start in dienst van Galatasaray 22:38

  Scherpe Babel kent vliegende start in dienst van Galatasaray

  Ryan Babel heeft direct zijn visitekaartje afgegeven in dienst van Galatasaray. De Nederlander kwam vrijdag voor het eerst in…

 27. Basel waarschuwt PSV met ruime zege bij seizoensstart 22:07

  Basel waarschuwt PSV met ruime zege bij seizoensstart

  FC Basel lijkt klaar voor de Champions League-voorrondewedstrijd tegen PSV van volgende week dinsdag in Eindhoven. De Zwitserse…

 28. Boscagli over stap naar PSV: "Ik heb niet getwijfeld" 21:53

  Boscagli over stap naar PSV: "Ik heb niet getwijfeld"

  PSV heeft vrijdag twee nieuwe verdedigers tegelijkertijd gepresenteerd in het Philips Stadion. Toni Lato en Olivier Boscagli…

 29. Henk de Jong baalt van besloten oefenwedstrijd: "Zonde" 21:24

  Henk de Jong baalt van besloten oefenwedstrijd: "Zonde"

  PEC Zwolle en SC Cambuur speelden vrijdag een oefenwedstrijd tegen elkaar, maar dat was voor de buitenwereld een complete…

 30. Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij 21:10

  Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij

  In de voorbereiding op het nieuwe seizoen, reizen de meeste clubs door de provincie om zich klaar te maken voor de competitie.…

 31. Utrecht sluit voorbereiding af met nederlaag tegen Royal Antwerp 20:46

  Utrecht sluit voorbereiding af met nederlaag tegen Royal Antwerp

  De voorbereiding van FC Utrecht is al ten einde. De Domstedelingen hebben de oefencampagne vrijdag afgesloten met een 3-2…

 32. Telstar neemt verdediger El Yaakoubi over van Jong FC Utrecht 20:15

  Telstar neemt verdediger El Yaakoubi over van Jong FC Utrecht

  Telstar heeft vrijdag een nieuwe verdediger aangetrokken. Redouan El Yaakoubi wordt overgenomen van Jong FC Utrecht en tekent…

 33. Ajax heeft met Álvarez nieuwe centrumverdediger binnen 19:45

  Ajax heeft met Álvarez nieuwe centrumverdediger binnen

  Kort na het vertrek van Matthijs de Ligt heeft Ajax melding gemaakt van de komst van een nieuwe centrumverdediger. De…

 34. Jeugdspeler 'maakt grote stappen' en krijgt Feyenoord-contract 19:30

  Jeugdspeler 'maakt grote stappen' en krijgt Feyenoord-contract

  Mooi nieuws voor Denzel Owusu. De zestienjarige verdediger heeft vrijdag namelijk zijn eerste contract getekend bij Feyenoord.…

 35. 'El Khayati maakt mogelijk overstap naar club in Qatar' 19:01

  'El Khayati maakt mogelijk overstap naar club in Qatar'

  De toekomst van Nasser El Khayati ligt mogelijk buiten Europa. De aanvallende middenvelder heeft nog een contract bij ADO Den…

 36. Wisselspeler Flemming strijdbaar bij PEC: "Hier wil ik slagen" 18:39

  Wisselspeler Flemming strijdbaar bij PEC: "Hier wil ik slagen"

  Zian Flemming moet bij PEC Zwolle vechten voor een basisplaats. De aanvallende middenvelder kwam vorig jaar over van Ajax en had…

 37. Dest maakt kans op speeltijd bij Ajax: "Hij doet veel goed" 18:20

  Dest maakt kans op speeltijd bij Ajax: "Hij doet veel goed"

  Eén van de spelers die indruk maakt in de voorbereiding van Ajax is Sergiño Dest. De pas achttienjarige linksachter krijgt…

 38. Mokhtar gaat geluk beproeven in Major League Soccer 17:58

  Mokhtar gaat geluk beproeven in Major League Soccer

  Youness Mokhtar heeft een nieuwe club gevonden in de Major League Soccer. De 27-jarige buitenspeler heeft vrijdag een contract…

 39. Ook spits Boadu blijft bij AZ: "Nu wil ik fit blijven" 17:33

  Ook spits Boadu blijft bij AZ: "Nu wil ik fit blijven"

  De spitsen van AZ hebben de toekomst. Eerder verlengde Ferdy Druijf zijn contract al in Alkmaar en dat heeft nu ook Myron Boadu…

 40. Oud-keeper Valdes keert als jeugdtrainer terug bij FC Barcelona 17:15

  Oud-keeper Valdes keert als jeugdtrainer terug bij FC Barcelona

  Victor Valdes keert terug bij FC Barcelona. De 37-jarige Spanjaard heeft zich vrijdag weer verboden aan de club waar hij…

 41. Jurjus wil revanche: "Weet van mezelf dat ik goed kan keepen" 16:53

  Jurjus wil revanche: "Weet van mezelf dat ik goed kan keepen"

  Het komende seizoen staat voor Hidde Jurjus in het teken van revanche. De doelman raakte vorig seizoen zijn basisplaats kwijt…

 42. PEC Zwolle wint na achterstand ruim van SC Cambuur 16:28

  PEC Zwolle wint na achterstand ruim van SC Cambuur

  Ondanks een vroege achterstand heeft PEC Zwolle ruim gewonnen van SC Cambuur in een besloten oefenwedstrijd in het stadion van…

 43. Ten Hag: "Door concurrentie werd perspectief Kristensen minder" 16:03

  Ten Hag: "Door concurrentie werd perspectief Kristensen minder"

  De grote concurrentie op de rechtsbackpositie bij Ajax is één van de redenen dat Rasmus Kristensen nooit echt uit de verf is…

 44. Van Lierop verlaat Ajax en kiest voor avontuur bij Basel 16:01

  Van Lierop verlaat Ajax en kiest voor avontuur bij Basel

  Tot teleurstelling van Ajax vertrekt Percy van Lierop uit Amsterdam. De 44-jarige opleider was werkzaam als coördinator…

 45. FC Dordrecht slaat dubbelslag met komst Braziliaan en Portugees 15:24

  FC Dordrecht slaat dubbelslag met komst Braziliaan en Portugees

  FC Dordrecht heeft twee versterkingen aan de selectie toegevoegd. De club uit de Eerste Divisie heeft Fabian de Abreu en Pedro…

 46. 'Roda JC en directeur Van Veldhoven gaan uit elkaar' 14:50

  'Roda JC en directeur Van Veldhoven gaan uit elkaar'

  De samenwerking tussen Roda JC en directeur Harm van Veldhoven loopt op z'n einde. Een woordvoerder van de club zegt tegen…

 47. Trainers loven De Jong: "Speelde geen wedstrijd slecht" 14:17

  Trainers loven De Jong: "Speelde geen wedstrijd slecht"

  Frenkie de Jong is bij zijn nieuwe club FC Barcelona aan zijn eerste weken begonnen. Om de middenvelder beter te leren kennen…

 48. Ajax verkoopt back Kristensen aan Red Bull Salzburg 13:50

  Ajax verkoopt back Kristensen aan Red Bull Salzburg

  Rasmus Kristensen vertrekt bij Ajax. De 22-jarige rechtback gaat naar het Oostenrijkse Red Bull Salzburg en tekent daar een…

 49. Video: Juventus sluit presentatie De Ligt af met gelikte video 13:26

  Video: Juventus sluit presentatie De Ligt af met gelikte video

  Matthijs de Ligt is vanochtend gepresenteerd als nieuwste aanwinst door Juventus. De oud-verdediger van Ajax stond de pers…

 50. Jordania sleept FC Den Bosch voor de rechter 12:54

  Jordania sleept FC Den Bosch voor de rechter

  Kakhi Jordania is op z'n zachtst gezegd niet blij met de mededeling van de KNVB dat hij FC Den Bosch niet mag overnemen. De…

 51. Promes hoopt dat 'vriend' Bergwijn naar Ajax komt 12:32

  Promes hoopt dat 'vriend' Bergwijn naar Ajax komt

  Steven Bergwijn wordt al de hele zomer in verband gebracht met een vertrek bij PSV. Eerder vandaag werd bekend dat Sevilla de…

 52. Supporters Heracles niet welkom bij oefenduel Leverkusen 11:56

  Supporters Heracles niet welkom bij oefenduel Leverkusen

  Tijdens de oefenwedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Heracles Almelo mogen geen supporters van Heracles aanwezig zijn. Dat meldt…

Meer nieuws