Gisteren gemist: Ajax haalt Promes, mogelijk transfer El Khayati

25 juni 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 24 juni.

Wiegman gaat tegen Japan niet sleutelen aan aanvalslinie

Tijdens het gewonnen EK van 2017 blonk Nederland mede uit door de geweldige aanvalslinie, maar tijdens het WK hebben de vleugelspeelsters het moeilijk. Dat weet ook Sarina Wiegman. De bondscoach lijkt desondanks tegen Japan niets te gaan wijzigen.

El Khayati mogelijk weg bij ADO: "Er spelen wat zaken"

De kans bestaat dat Abdelnasser El Khayati zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag al heeft gespeeld. De aanvallende middenvelder stond maandag niet op het trainingsveld voor de eerste training omdat er enkele zaken spelen.

Witte rook in Amsterdam: Promes voor vijf seizoenen Ajacied

De overstap van Quincy Promes naar Ajax is in kannen en kruiken. De transfer van de buitenspeler is maandagavond helemaal afgerond door de Amsterdammers, die 15,7 miljoen euro betalen aan Sevilla. De 27-jarige aanvaller heeft voor vijf jaar getekend.

Ajax gaat zoals verwacht langer door met keeper Varela

Zoals verwacht gaat Ajax langer door met Bruno Varela. De doelman speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor de club uit de hoofdstad en trekt deze zomer het tenue van de club opnieuw aan. De Portugees wordt weer gehuurd van Benfica.

NAC heeft beet en lijft oud-Twente-speler Nacho in

Nacho Monsalve promoveerde met FC Twente naar de Eredivisie, maar zag geen heil in een langer verblijf in Enschede. Hij heeft gekozen voor een overstap naar NAC Breda, dat juist gedegradeerd is naar de Eerste Divisie. De Spanjaard heeft maandag voor twee jaar getekend.

'Toekomst PEC Zwolle-speler Van den Berg ligt bij Liverpool'

Eerder vandaag werd bekend dat Sepp van den Berg mogelijk naar PSV zou verkassen, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. Volgens De Stentor is Liverpool nu de belangrijkste gegadigde om de zeventienjarige verdediger in te lijven.

Nederland op rapport; de Oranje Leeuwinnen langs de meetlat

Met de foutloze negen punten uit drie wedstrijden bereikte Oranje de achtste finale van het WK. De duels met Nieuw-Zeeland (0-1), Kameroen (3-1) en Canada (2-1) bezorgden bondscoach Sarina Wiegman echter wel het nodige huiswerk. Goed was het allesbehalve wat de vrouwen lieten zien. Twee dagen voor de wedstrijd tegen Japan maakt FCUpdate.nl het tussenrapport op.

Oranje-dagboek #18: voorbereiden op het duel met Japan

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen