'Ajax vreest vertrek Van de Beek en wil Bergwijn óf anders Diatta'

25 juni 2019, 07:47   Bijgewerkt: 25 juni 2019, 08:31

Ajax moet vrezen dat het na Frenkie de Jong, vermoedelijk Matthijs de Ligt nu ook Donny van de Beek kwijt raakt voor komend seizoen. Er is veel interesse voor de dynamische middenvelder, voor wie de Amsterdammers zo'n vijftig miljoen euro over zouden hebben. Verder heeft Ajax zelf nog een oogje op PSV'er Steven Bergwijn.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Ajax wil Van de Beek liever behouden omdat hij als een bepalende speler wordt gezien en ook Van de Beek zou niet onwelwillend tegenover een langer verblijf staan. Ook heeft hij nog een driejarig contract bij Ajax. Toch lijkt hij bijna onhoudbaar, omdat er veel interesse is. Het AD meldt dat onder andere Borussia Dortmund interesse had.

Bergwijn naar Amsterdam

Na de komst van Quincy Promes hoopt Ajax zich zelf nog te versterken met Steven Bergwijn van PSV. Voor hem zal Ajax echter nog veel dieper in de buidel moeten tasten dan bij Promes, wat bovendien de concurrent ook weer kapitaal oplevert. Mocht die overgang niet rondkomen, dan ziet Ajax de Senegalese international Krépin Diatta van Club Brugge als alternatief, weet De Telegraaf.

Lees ook: Witte rook in Amsterdam: Promes voor vijf seizoenen Ajacied

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen