'Cillessen gespot in Valencia: transfer nog een kwestie van tijd'

25 juni 2019, 15:05

Jasper Cillessen staat voor een transfer naar Valencia. De Nederlandse doelman is al gekeurd door de Spaanse club en is ook al gesignaleerd in een shirt van Valencia. Vermoedelijk gaat het om een ruildeal die zijn huidige werkgever FC Barcelona heeft gesloten met de nummer vier van vorig seizoen.

Diverse Spaanse media weten te melden dat Cillessen wordt geruild met de Braziliaan Neto - afgelopen jaar nog basisspeler bij Valencia - waarbij FC Barcelona ook nog 25 miljoen euro extra ontvangt van Valencia, dat een nieuwe keeper wil omdat Neto niet voldoet voor de Champions League komend seizoen. Voor Cillessen is zijn vertrek naar Valencia de ideale uitkomst na drie seizoenen in Catalonië, waar hij veel prijzen pakte, maar weinig speelde.

In totaal kwam hij nog tot 32 optredens namens FC Barcelona, waarin hij 25 keer moest vissen en veertien keer de nul hield. Driemaal stond hij in de Champions League, vijfmaal in La Liga en 24 keer in de Copa del Rey - die hij alleen in zijn laatste seizoen niet wist te winnen.

Lees ook: Cillessen: Barça-exit lastiger door verziekte markt

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen