'PSV heeft ervaren keeper Ruiter voor twee jaar binnen'

25 juni 2019, 22:19   Bijgewerkt: 25 juni 2019, 22:30

PSV gaat de transfer van doelman Robbin Ruiter naar Eindhoven deze week afronden. De Telegraaf schrijft dat alleen een medische keuring een overgang van de keeper nog in de weg staat. Hij gaat in het Phillips Stadion een contract voor twee jaar signeren.

De belangstelling van PSV voor Ruiter werd deze week duidelijk. PSV wilde een extra ervaren keeper aantrekken, omdat Lars Unnerstall kampt met een blessure en daardoor niet fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Bovendien is de toekomst van eerste keeper Jeroen Zoet onzeker, omdat hij al een aantal seizoenen in verband wordt gebracht met een transfer. Tot nu toe is er voor hem echter nog geen concrete club gekomen. Trainer Mark van Bommel wil de Champions League-campagne niet beginnen met doelmannen Luuk Koopmans en Yanick van Osch als back-ups van Zoet.

Sparta Rotterdam

Ruiter komt transfervrij over van Sunderland, dat uitkomt op het derde niveau in Engeland. Eerder keepte Ruiter vijf seizoenen bij FC Utrecht en speelde hij voor FC Volendam. De sluitpost stond ook in de nadrukkelijke belangstelling van Sparta Rotterdam, maar de promovendus tast mis nu PSV zich met de transfer is gaan bemoeien. Volgens het [a,https://www.ed.nl/psv/robbin-ruiter-voor-twee-jaar-naar-psv-koopmans-op-de-radar-bij-sparta~a458b8d9/,_blank,Eindhovens Dagblad] klopt Sparta binnenkort aan bij PSV, omdat zij na het mislopen van Ruiter willen doorschakelen naar Koopmans. De 25-jarige goalie is door de komst van Ruiter overbodig geworden bij PSV en werd vorig seizoen al verhuurd aan MVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen