'Heerenveen krijgt 8 miljoen en percentages voor Vlap'

26 juni 2019, 07:49

SC Heerenveen heeft de laatste fase van de transfer van Michel Vlap goed uit onderhandeld. De Friese club en Anderlecht naderden al een tijdje een akkoord over de aaanvallende middenvelder, maar hebben die gevonden bij een bedrag van zo'n acht miljoen euro. Bovendien kan dat door doorverkooppercentages nog verder oplopen.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant althans. Een mooie deal, nadat de club eerder ook al Kik Pierie van de hand deed voor bijna vijf miljoen euro. Heerenveen hield de onderhandelingen lang tegen en wilde de absolute hoofdprijs, maar had daarvoor ook de ruimte, omdat ook onder andere Atalanta Bergamo en Hoffenheim sluimerende interesse zouden hebben gehad. Anderlecht werd echter het meest concreet voor Vlap.

De 22-jarige middenvelder speelde in totaal 65 wedstrijden voor sc Heerenveen, waarin hij 21 keer scoorde en negen assists gaf. Heerenveen is naast een vervanger voor Vlap ook nog op zoek naar een verdedigende middenvelder, een spits en een linksbuiten. Eerder werden Jens Odgaard (20) en Hicham Faik (27) al gepresenteerd voor het nieuwe seizoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen