'PSV heeft alsnog beet: Bruma komt voor 15 miljoen'

26 juni 2019, 09:57   Bijgewerkt: 26 juni 2019, 11:03

PSV is dicht bij het aantrekken van aanvaller Bruma. De buitenspeler van RB Leipzig leek op weg naar FC Porto, maar er is een kink in de kabel gekomen. Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan tekent hij spoedig een contract tot en met 2024 in Eindhoven. Hiermee speelt PSV in op een mogelijk vertrek van Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Zijn zaakwaarnemer laat tegenover die krant weten dat hij voor PSV kiest en dat hij vandaag (woensdag) nog in Nederland arriveert. De medische keuring zal niet lang daarna plaatsvinden, al wil men bij PSV de transfer nog niet bevestigen - al doet die club dat nooit zolang er geen handtekeningen op papier staan.

Bruma werd in het verleden al vaker genoemd bij PSV. Zijn loopbaan tot dusver liep via Sporting Portugal, Galatasaray, Gaziantepspor, Real Sociedad en RB Leipzig. In zijn laatste seizoen voor Leipzig speelde de Portugees veertien competitiewedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Dat PSV het nog steeds in hem ziet zitten, bewijst de transfersom van vijftien miljoen euro - aldus de belangenbehartiger. Mateja Kezman is met veertien miljoen euro nog altijd de duurste PSV-aankoop aller tijden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen