NAC versterkt zich met aanvallers Stokkers en Filipovic

26 juni 2019 – NAC Breda heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Brabantse club maakt woensdag via de officiële kanalen melding van de komst van Finn Stokkers (foto) en Andrija Filipovic. Beide aanvallers hebben een contract voor twee seizoenen getekend, met de optie voor nog een jaar.

NAC versterkt zich met aanvallers Stokkers en Filipovic

Stokkers (23) is afkomstig van Fortuna Sittard, waarvoor hij afgelopen seizoen in achttien Eredivisie-duels vijf keer tot scoren kwam. Filipovic (22) komt over van Gorica. De Kroaat scoorde vorige jaargang in 27 wedstrijden acht keer voor Gorica, maar kon daarmee niet voorkomen dat de club uit de Sloveense eredivisie degradeerde.

"Andrija is een echte straatvechter met een keiharde mentaliteit, die nooit opgeeft. Hij is explosief en heeft een neusje voor de goal. Ook Finn hebben we als vanzelfsprekend naar Breda gehaald om doelpunten te maken. Voor Finn geldt dat zijn doorjagen aanstekelijk werkt op de rest van het elftal, hij werkt zowel op trainingen als tijdens wedstrijden ontzettend hard. Dat is de spirit die we moeten zien te bewerkstelligen", zegt technisch directeur Tom van den Abbeele van NAC over zijn nieuwste aanwinsten.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd