Gisteren gemist: megabod op Félix, 35 miljoen voor Cillessen

27 juni 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 26 juni.

Atlético Madrid biedt 126 miljoen euro op toptalent João Félix

Hij is pas 19 jaar, maar João Félix Sequeira is hard op weg om één van de duurste voetballers ooit te worden. Benfica bevestigt woensdag dat Atlético Madrid een bod van 126 miljoen euro heeft gedaan op de Portugese aanvaller.

Barça bevestigt: Valencia betaalt 35 miljoen euro voor Cillessen

FC Barcelona bevestigt dat het Jasper Cillessen aan Valencia heeft verkocht. De Catalaanse club meldt woensdag via de officiële kanalen dat met de transfer van de Nederlandse keeper naar de sinaasappelstad een bedrag van 35 miljoen euro is gemoeid.

Volgende stap voor Ajax-vrouwen met komst van CAO

Ajax heeft met ingang van komend seizoen, als eerste Nederlandse club, een op maat gemaakte collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) voor de speelsters van het vrouwenteam. De CAO biedt de voetbalsters van de Amsterdamse formatie 'in grote lijnen dezelfde soort voorwaarden als mannelijke spelers'.

FIFA onderzoekt gedrag Kameroen-speelsters tegen Engeland

De FIFA stelt een onderzoek in naar het gedrag van de speelsters van Kameroen in hun duel met Engeland in de achtste finales van het WK in Frankrijk. De Afrikaanse vrouwen verloren afgelopen zondag met 3-0 van de Engelsen.

Wachtend Den Bosch dient niet-sluitende begroting in

FC Den Bosch heeft nog geen sluitende begroting kunnen inleveren bij de KNVB. Dit omdat er nog geen duidelijkheid is over de overname van de Brabantse club door Kakhi Jordania.

Oranje-dagboek #17: Reis naar Valenciennes

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen