De Boer onderuit door late penalty, VS treft Curaçao op Gold Cup

27 juni 2019, 08:25

Frank de Boer heeft in de nacht van woensdag op donderdag voor het eerst sinds mei weer eens verloren in de MLS. Een gemiste strafschop kwam Atlanta United tegen Toronto FC uiteindelijk heel duur te staan: diep in blessuretijd scoorde Alejandro Pozuelo vlak daarvoor vanaf elf meter namelijk wél: 3-2.

De Spaanse middenvelder Pozuelo maakte na 27 minuten ook al de gelijkmaker (2-2): in het eerste half uur had Tsubasa Endoh na een minuut de score geopend, waarna De Boer zag hoe Josef Martínez uit een penalty gelijkmaakte en niet veel later Julian Gressel de formatie van De Boer op voorsprong schoot (1-2). Na een klein half uur was het dus weer gelijk. Gelijk had het ook kunnen zijn na het duel, maar Martínez miste de tweede maal vanaf elf meter: hij schoot hoog over en vergat zo de penalty van Pozuelo nog ongedaan te maken in blessuretijd.

Gold Cup

De Verenigde Staten kwam ook in actie op de Gold Cup tegen Panama: inzet was de winst in de poule. Lang leek er geen winnaar te komen, maar na ruim een uur voetballen maakte voormalig AZ-spits Jozy Altidore met een omhaal het enige doelpunt van de wedstrijden. Daardoor is de VS, het thuisland, opponent van Curaçao in de kwartfinale van het toernooi.

Panama - Verenigde Staten 0-1

Trinidad en Tobago - Guyana 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen