Den Bosch kan door niet-sluitende begroting licentie kwijtraken

27 juni 2019, 09:53

FC Den Bosch maakte woensdagavond bekend dat het géén sluitende begroting gaat indienen voor het nieuwe seizoen, omdat de KNVB nog altijd geen duidelijkheid geeft over de nieuwe begroting. Dat kan betekenen dat de club haar licentie kwijtraakt, omdat er een tekort van enkele tonnen komt op een begroting van 3,6 miljoen euro. Er kan naast het kwijtraken van een licentie ook een mildere straf van bijvoorbeeld puntenaftrek volgen: de club staat al onder curatele.

Dat schrijft het Brabants Dagblad over de situatie van de club. Op 1 juli moet er een sluitende begroting komen, maar die kan nog niet worden gegeven omdat FC Den Bosch nog geen duidelijkheid heeft over het goedkeuren van de overname. Mogelijk duurt de beslissing in Zeist nog langer dan gepland en wordt zelfs de start van de Eerste Divisie mogelijk overschreven in die termijn. Desondanks presenteerde FC Den Bosch wel al een aantal nieuwe spelers, onder wie Paco van Moorsel.

"We zullen toch een selectie samen moeten stellen voor het nieuwe seizoen", laat persvoorlichter Esther Bal weten tegenover de ochtendkrant.

Lees ook: Wachtend Den Bosch dient niet-sluitende begroting in

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen