Talent Van den Berg (17) van PEC Zwolle naar Liverpool

27 juni 2019, 11:11   Bijgewerkt: 27 juni 2019, 13:24

Sepp van den Berg (17) maakt zijn droomtransfer naar Liverpool. De winnaar van de Champions League heeft een akkoord met PEC Zwolle. "Dit is voor mij de beste plek om mij verder te ontwikkelen", reageert de verdediger, die ook in belangstelling stond van PSV en Bayern München.

"Hopelijk ga ik hier veel wedstrijden spelen", zegt de talentvolle verdediger op het clubkanaal van Liverpool. "Dit geeft een geweldig gevoel. Liverpool is voor mij de grootste club ter wereld. Het is een droom die uitkomt. Ik heb gezien welke jeugdspelers het eerste hebben bereikt. Dat is ongelooflijk, zeker voor zo'n grote club als deze. Trainer Jürgen Klopp is een geweldige man en een van de redenen waarom Liverpool zo succesvol is, en ook een van de redenen waarom ik hier ben."

Op zestienjarige leeftijd debuteerde Van den Berg voor PEC Zwolle. 22 wedstrijden later laat hij de Blauwvingers achter zich. "Sepp is een groot talent en natuurlijk is het jammer dat hij PEC Zwolle verlaat", aldus voorzitter Adriaan Visser. "De club is echter trots dat een speler uit onze eigen voetbalacademie deze prachtige stap gaat zetten. De afgelopen jaren heeft de club veel geld in de eigen jeugd gestoken en zoals nu valt te concluderen is dat het meer dan waard geweest. De transfer van Sepp, maar ook de recente overgang van Kingsley naar 1. FC Köln, toont de waarde van onze voetbalacademie eens te meer aan en geeft de grote ontwikkeling die daar gemaakt is goed weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen