MVV met gemeente om tafel om terug naar echt gras te gaan

27 juni 2019, 11:38

MVV gaat om tafel om te kijken of op termijn het kunstgras in het stadion vervangen kan worden door gewoon gras. De club gaat met de gemeente, die De Geusselt in beheer heeft en verantwoordelijk is voor het veld, in gesprek om te kijken of er verbetering mogelijk is. De Limburgse club wil dolgraag terug naar echt gras en heeft duidelijke ambities.

"Wij willen binnen twee jaar promoveren", vertelt directeur Paul Penders tegenover De Limburger. "En in de toekomst zal in de licentievoorwaarden van de Eredivisie worden opgenomen dat clubs natuurgras in het stadion moeten hebben. Sowieso zie je dat er steeds meer betaald voetbalclubs overstappen van een kunstgrasmat naar natuurgras."

Mocht het doorgaan, dan zal de club ook elders moeten gaan trainen omdat alle teams – incluis de jeugd – in het stadion trainen. Ook wil MVV het stadion een opknapbeurt geven in de vorm van nieuwe toegangspoortjes, betere beveiliging en ook kijkt de club naar de mogelijkheid om een staantribune te krijgen in De Geusselt. Dit om de sfeer in het stadion te verbeteren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen