Fortuna Sittard verhuurt Semedo en laat Syhre definitief gaan

27 juni 2019 – Fortuna Sittard neemt afscheid van Lisandro Semedo (foto) en Anthony Syhre. Semedo wordt verhuurd aan het Griekse OFI Kreta, Syhre gaat op zoek naar een nieuwe club. Dat meldt de Limburgse club donderdag via de eigen clubkanalen.

Fortuna Sittard verhuurt Semedo en laat Syhre definitief gaan

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 24-jarige Semedo gold als een van de smaakmakers in het promotiejaar van Fortuna. Hij scoorde vijftien keer en bereidde evenzoveel doelpunten voor. Het voorbij Eredivisie-seizoen verliep wisselvallig, met drie treffers en twee assists in 28 competitiewedstrijden. "Hij is echter te allen tijde hard blijven trainen en is zeker een meerwaarde geweest voor het team", aldus technisch manager Sjoerd Ars. "Met zijn spel heeft hij in het verleden bewezen zich te kunnen onderscheiden. Wij hopen dat Lisandro in een nieuwe omgeving zijn oude vorm kan oppakken."

Syhre kwam in de winterstop over van Würzburger Kickers als vervanger voor de zwaar geblesseerde Wessel Dammers. Maar ook Syhre raakte geblesseerd. "Anthony werd een halfjaar geleden gehaald om onze verdediging te versterken. Op een van zijn eerste trainingen liep hij vervolgens een vervelende knieblessure op", zegt Ars. "Hij heeft er alles aan gedaan om zo snel mogelijk fit te worden, maar uiteindelijk heeft de kwetsuur ervoor gezorgd dat hij zich niet voor de volle honderd prcent heeft kunnen bewijzen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd