Brood erkent dat contract-nieuws bij NAC Breda (te) lang duurde

27 juni 2019, 14:44

Ruud Brood bleef deze zomer bij NAC Breda, maar het duurde wel bijzonder lang voordat het nieuws over zijn toekomst naar buiten kwam. De oefenmeester erkent zelf ook dat het lang heeft geduurd. "Ik ben het ermee eens dat het lang duurde, het had sneller gekund."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. "Ik heb aangegeven: ik wacht even op jullie. Simpel gezegd: toen ik hier kwam, waren beide directeuren (Luuc Eisenga en Tom Van Den Abbeele) er niet", legt Brood uit. "Zo goed kenden we elkaar dus niet. Dan is het logisch dat zij zich oriënteren wat het beste is voor de club." Voor de vakantie van beide heren werd er tweemaal gesproken, daarna liep het contact via de zaakwaanemer. Uiteindelijk tekende Brood voor twee seizoenen bij in Breda.

'Hoop op Vrede'

Assistent-coach Regillio Vrede deed dat nog niet en heeft een aflopend contract op 30 juni: toch rekent Brood op een langer verblijf van zijn rechterhand. "Hij staat officieel tot 30 juni onder contract en is nog in onderhandeling. Ik ga er vanuit dat het voor die tijd geregeld is en dat Regillio blijft", zei de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen