Unnerstall baalt van blessure: "Zo wil je niet bij PSV beginnen"

27 juni 2019, 18:10

Voor Lars Unnerstall kent zijn periode als speler van PSV niet het ideale begin. De Duitse doelman kampt namelijk met een knieblessure, waar hij nog van herstellende is. Veel liever was hij fit aan de voorbereiding begonnen.

Tegenover De Limburger vertelt de van VVV-Venlo overgekomen doelman over zijn situatie. "Zo wil je niet aan een avontuur bij een topclub als PSV beginnen. Je wilt je meteen laten zien", aldus de doelman. "Ik heb van binnen wel gevloekt toen ik in de gaten kreeg dat dat niet zou gaan lukken. Maar na een week of twee heb ik me daar overheen gezet en alles gericht op de revalidatie. Die loopt nu op schema."

Unnerstall wil gelijk goed herstellen van zijn kwetsuur. "Ik lig op schema nu en train alweer zonder brace. Voorlopig nog krachttraining, maar binnenkort kan ik alweer gaan joggen. Ik hoop bij de start van de competitie weer fit te zijn, maar ik forceer niets. Voor je het weet, krijg je een terugslag."

PSV heeft Jeroen Zoet nog onder contract staan en trok vandaag Robbin Ruiter aan als extra keeper. Daarentegen is Hidde Jurjus vertrokken naar De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen